subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas su na programu 3 duela.

22h Montreal-Solt Lejk

Montreal u ovo kolo ulazi nakon poraza od Nešvila. Taj poraz je prekinuo seriju od 8 vezanih trijumfa,ali su i tim porazom pali na treće mesto na tabeli istoka. Pobedom na ovom meču bi uspeli da se vrate na vrh, gde trenutno, po formi i igri i zaslužuju da budu. Nensijeva ekipa igra zaista sjajno. Igraju otvoren, napadački fudbal, zaista ih je lepo gledati. Pogotovo dobro igraju na svom terenu gde su mnogo agresivniji nego na strani. Napravio je Nensi sjajan tim, tim koji konstatno pritiska rivala. Jedna su od najefikasnijih ekipa u ligi, postižu skoro po dva gola po meču, pogotovo kada igraju na svom terenu. Jedina mrlja im je trenutno odbrana. Zaista dosta golova primaju,ali to je donekle i očekivano s obzirom na stil igre koji gaje.

Solt Lejk u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Ostina. Oni su ove sezone baš nepredvidiva ekipa. Nikako da uhvate neki ritam. Taman odigraju jedan dobar meč i onda usledi loša utakmica i poraz i tako u krug. Kako u toku sezone, tako i na utakmicama generalno se muče sa konstantnošću. Oni su ove sezone najviše puta pobedili nakon preokreta. Bukvalno su tim koji se “ upali “ tek nakon što prime gol. Takav stil igre baš i ne pali protiv jakih ekipa, takve loše startove utakmica jake ekipe ne praštaju. Videlo se to protiv Sitija koji im je dao 6 komada. Mislim da takav stil igre neće dobro proći ni protiv današnjeg rivala. Na ovom meču Solt Lejk će imati i velikih problema sa sastavom jer će im nedostajati nekoliko igrača. Van tima su Scott Caldwell , Zack Farnsworth , Bret Halsey , Erik Holt , Jonathan Menendez i Damir Kreilach . Dakle na ovom meču će im nedostajati 7 igrača.

Prognoza: Montreal je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.73 – 1:2


23h Šarlot-Vankuver

Šarlot u ovo kolo ulazi nakon poraza na domaćem terenu od Montreala. Nisu baš najbolje počeli sezonu,ali to je donekle i očekivano. Šarlot je jedna od novijih ekipa u ligi. Oni imaju jedan od najmlađih sastava u ligi i očekivano je da makar na početku sezone ne mogu da igraju baš na maksimalnom nivou. Bukvalno im treba vremena da se upoznaju međusobno i da se uigraju. Takođe su u usponi i padovi u formi normalni.Domaći teren im je ove sezone zaista jaka strana.Imaju vatrene navijače koji svaki put napune stadion do poslednjeg mesta i naprave zaista sjajnu atmosferu koja ovaj mladi tim podigne i pruži im dodatnu snagu.  Porazom protiv Montreala su prekinuli seriju od 4 vezane pobede na domaćem terenu. Najveći problem Šarlota ove sezone jeste završnica akcija tj igra u završnici. Napadaju, stvaraju šanse,ali im je realizacija jako loša. Najneefikasnija su ekipa u ligi ove sezone,ali će ovo biti meč gde bi mogli da poprave taj segment.

Vankuver u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Čini se da je Vani Sartini uspeo malo da poslaže kockice i konsoliduje ekipu. U poslednja tri kola su uspeli da osvoje 7 bodova, još uvek su poslednji na tabeli,ali ukoliko ovako nastave uspeće da se popnu na tabeli. Počeli su zaista loše sezonu, gubili sve mečeve,ali eto, polako se popravljaju. Ovaj dobar niz rezultata je ostvaren bez glavnog plejmejkera tima Rajana Gaulda što čini ovaj rezultat još impresivnijim. Pokušaće oni na tom momentumu dobre igre i na ovom meču da ostvare neki pozitivan rezultat. Oni su takođe, kao i Šarlot tim koji postiže malo golova, ali za razliku od domaćina, gosti imaju drastično slabiju odbranu. Odbrana Vankuvera je jedna od najgorih u ligi, primili su preko 20 golova i to mora još da se popravi.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču,ali bi gosti mogli doći do makar jednog gola, pre svega zbog trenutne forme.

Tip: GG @ 1.90 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje