petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak-noć)

U noći između nedelje i ponedeljka na programu je nekoliko utakmica MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

01:30h San Hose-Kansas City

San Hose u ovo kolo ulazi u sasvim dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od 4 meča na kojima nisu doživeli poraz. Počeli su sezonu jako loše, vezali poraze pa se sada nalaze na dnu zapadne konferencije. Ipak, ukoliko nastave ovako da igraju popraviće poziciju sigurno. San Hose je ekipa koja ove sezone igra poprilično atraktivan fudbal, za gledaoce idealan. Pogotovo je to slučaj u poslednja tri kola gde je ukupno palo 16 golova. Napad im je poprilično proradio, daju baš dosta golova,ali zbog svog ofanzivnog stila igre odbrana često ostaje na vetrometini, pa primaju dosta golova. Igraju jedne od najefikasnijih mečeva u ligi.

Kansas Siti takođe nije počeo sezonu baš najbolje. U prvih 13 kola samo su na tri utakmice slavili što je dovoljno za dno zapadne konferencije.Mnogo više se očekivalo od njih,ali kao i kod San Hosea, u poslednjih par kola se vidi napredak. U ovo kolo ulaze nakon pobede na domaćem terenu protiv Kolorada. Kansas Siti je ekipa koja igra dosta slično kao i njihovi današnji protivnici. Imaju prosečan napad,ali i jednu veoma lošu, da ne kažem katastrofalnu odbranu. Koliko je loša odbrana najbolje govori podatak da su pre dva kola primili čak 7 golova od Portlanda. Ukoliko žele da naprave nešto ove sezone tj makar da ne budu poslednji na zapadu,moraće pre svega da poprave igru u odbrani.

Prognoza: Duel dva tima koja u poslednje vreme igraju dosta efikasne utakmice bi trebalo da nam donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.68 – 1:1


04:00h Portland-Filadelfija

Portland u dosta lošem rasploženju dočekuje ovo kolo. Nakon sasvim solidnog starta sezone, u poslednje vreme su dosta pali u formi. U poslednjih 6 kola svega jedna ostvarena pobede i to kakva. Ubedljiva pobeda sa 7 datih golova ekipi Kansas Sitija. Mnogo više se očekuje od Portlanda od trenutno 10tog mesta. Oni su ekipa koja je projektovana ne samo za plej of,već i za samo završnicu, pa zašto ne i osvajanje. Upravo zbog toga su trenutno i jedno od najvećih razočarenja u sezoni. Napad im je dobar, postižu golove, efikasni su,ali velike probleme imaju sa odbranom. Jako retko uspevaju da sačuvaju svoju mrežu i to je verovatno i glavni razlog trenutno tako loše pozicije na tabeli. Sve u svemu, verujem da će se ekipa probuditi i da će krenuti svoj put ka mestu u plej ofu,koje sigurno zaslužuju.

Gotovo preslikana situacije je i kod Filadelfije. Oni su krenuli sezonu fantastično. U prvih nekoliko kola sve pobede, jako malo primljenih golova i vrh tabele. Onda je usledio pad. Trenutno su u seriji od 6 mečeva na kojima nisu slavili. Na tih 6 utakmica čak 4 puta su remizirali. Samo zahvaljujući pobedama u prvih 7 kola, trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli. Pobedom na ovom gostovanju bi uspeli da se vrate na čelo istočne konferencije. Reč je o timu od kojeg ne treba očekivati neki prevelik broj golova, nema na njihovim mečevima vatrometa golova. Oni su po tom parametru neka prosečna ekipa,ali i ekipa na čijim mečevima vrlo često dolazi GG. Upravo je pad forme u odbrani i glavni krivac za ovu seriju od 6 mečeva bez pobede. Napad je tu i dalje,samo što odbrana ne uspeva da sačuva svoju mrežu. Na ovom meču će biti na velikom ispitu protiv rivala kojeg karakteriše sjajan napad.

Prognoza: Jedan od derbija ovog kola, meč na kojem je teško prognozirati pobedika,ali i meč na kojem bi mogli da vidimo golove na obe strane. Makar po jedan.

Tip: GG @ 1.68 – 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje