ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje nastavlja se takmičenje u MLS ligi, a na programu je dosta zanimljivih duela.

01:30h DC Junajted-Kolumbus

Nakon jako dobrog starta sezone i uvodne pobede protiv Toronta, usledio je pad. Nakon te pobede usledila su 5 kola na kojima nisu slavili, gde su osvojili svega 2 boda, što ih je dovelo do 13tog mesta na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon remija na gostovanu Čikagu. Moraće Runi što pre da probudi tim, jer ukoliko ovako nastave,rizikuju da im se vodeće ekipe već na startu sezone odlepe, a onda će biti jako kasno da ih stignu i doćiće do još jednog neuspeha, tj sezone bez plej ofa. Upravo zbog toga, treba očekivati da Junajted na ovom meču krene žestoko od samog starta ka golu rivala, jer od čekanja nema ništa. Naravno, takva igra će omogućiti i rivalu da dođe do svojih prilika, a rival to itekako ume da iskoristi.

Kolumbus je u jako dobroj formi. U ovo kolo ulaze sa dve vezane pobede i to kakve. Na ta dva meča su postigli čak 10 golova, što je i više nego odlično. Igraju sjajno, napadački, pritiskaju rivala od prvog do poslednjeg minuta. Ne obraćaju previše pažnje na odbranu, sve daju na napad, pa je zbog toga i stastistika takva. Imaju najefikasniji napad na Istoku,ali im je isto tako odbrana 5ta najgora u istoj konferenciji. Ukoliko se po jutru dan poznaje, mogao bi Kolumbus ove sezone da bude tim na čijim mečevima će biti zaista mnogo golova.

Predlog: Ovo bi mogao da bude meč na kojem ćemo videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.73


01:30h Los Anđeles-Ostin

Šampion MLS lige, Los Anđeles dobro je krenuo u odbranu titule. U pet odigranih kola imaju skor od 3 pobede i 2 remija, dakle još uvek nemaju poraz. Nalaze se na trećem mestu na tabeli i nadaju se da bi mogli u ovom kolu da smanje zaostatak za liderom St Louisom, jer oni imaju teško gostovanje u Sijetlu. Los Anđeles igra jako dobro, kako u napadu, tako i u odbrani. Napadački su dobro krenuli u sezoni,ali su onda u dva kola bili nešto lošiji i počeli su medijski natpisi kako im napad ne funkcioniše,ipak oni su to sve opovrgli sa 3 data komada Vankuveru i sada sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovaj meč gde će ugostiti rivala koji im je bio dosta nezgodan takmac prethodne sezone.

Ostin nije počeo ovu sezonu baš najbolje. Igraju toplo hladno, nikako da nađu neki kontinuitet u igri. Zapravo, njihov najveći problem jeste odbrana. Odbrana je jako loša ove sezone i to je nešto što im oduzima mnogo bodova. Koliko god napad napravio dobrih stvari na meču, odbrana to uprska i pokvari. Videlo se već na startu i 3 komada od tima sa Haitija, da stvari u poslednjoj liniji ne funkcionišu. Pokušali su oni to da poprave sa nekim trasnferima,tj dolascima igrača,ali još uvek nema mnogo pomaka. Sigurno da ta odbrana nije veliko ohrabrenje pred gostovanje napadačkom timu kakav je Los Anđeles.

Prognoza: Sudeći po formi, domaćin je favorit i mogli bi postići nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.42


02:30h Hjuston-Los Anđeles Galaksi

Hjuston ove sezone igra na principu toplo-hladno. Tačnije kod kuće igraju jako dobro i u dva kola imaju isto toliko pobeda i to bez primljenog gola,ali zato na strani imaju poraze. U ovo kolo ulaze nakon poraza na gostovanju San Hoseu, taj poraz im je prekinuo niz od dve vezane pobede. Trenutno su na 8mom mestu na tabeli,ali ovo je još početni deo sezone i ništa ne mora da znači trenutno stanje. Hjuston je tim koji do sada nije prikazao neku lepršavu igru, ne igraju preterano efikasne mečeve, malo golova daju,ali isto tako i malo primaju. U goste im dolazi rival koji ih je izbacio iz kupa prethodne sezone i time im samo podigao želju za osvetom, a ovo je prava prilika za to.

Galaksi je počeo sezonu jako loše. U 5 kola nisu zabeležili niti jednu pobedu. U tih 5 utakmica samo 3 postignuta gola je jako malo za tim kojem je ofanzvni deo tima jača strana. Istina, loš učinak napada može se opravdati i izostancima bitnih igrača, pre svega Daglasa Koste i Ćićarita, dok je i naš Joveljić pauzirao zbog mečeva u dresu reprezentacije. Sada, u ovom kolu, će prvi put od početka sezone biti kompletni i to je upravo i glavna činjenica zbog koje se oni nadaju da bi mogli do pobede na ovom gostovanju. Jedno je sigurno, sa punim ofanzivnim delom tima treba očekivati ofanzivan Galaksi od prvog minuta.

Prognoza: Uprkos mršavom golgeterskom učinku kako jednih, tako i drugih, mogli bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje