ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

Sada već tradicionalno, noć između subote i nedelje rezervisana je za MLS ligu. Na programu je dosta zanimljivih mečeva, pa da krenemo.

01:30h Sinsinati-Portland

Nakon prošlosezonskog polufinala, Sinsinati ove sezone želi da ode i korak dalje. Dobro su počeli ovu sezonu. U prvih 8 kola su osvojili 17 bodova i nalaze se na drugom mestu Istočne konferencije. U prvih 7 kola nisu imali poraz, sve do prethodnog. U prethodnom kolu su doživeli jako težak poraz na gostovanju ekipi Sent Luisa. Izgubili su sa ubedljivih 5-1. Do tog meča, odbrana Sinsinatija je izgledala zaista dobro. Svega 4 primljena gola na 7 mečeva je sjajano, pogotovo za tim koji je prethodne sezone bio izuzetno loš u tom segmentu igre. Sinsinati je bio sinonim za otvorene, efikasne mečeve. Napad je ostao na tom nivou, daju dosta golova,ali se odbrana popravila. Istina, sigurno da ih je ovaj ubedljiv poraz malo uzdrmao i vrlo je moguće da će se posledice tih 5 komada osetiti i na ovom meču.

Portland sa druge strane u ovo kolo ulazi u dosta boljem raspoloženju, makar ako je suditi po prethodnom kolu. Počeo je Portland sezonu pobedom,ali su onda vezali 6 mečeva bez pobede, da bi se u velikom stilu vratili u prethodnom kolu. Oni su na domaćem terenu slavili protiv jakog Sijetla i to sa ubedljivih 4-1. Sigurno da im je ova velika pobeda podigla samopouzdanje i da će na krilima te pobede pokušati da urade nešto na ovom gostovanju. Gostovanja im nisu jača strana, jedine bodove ove sezone tj jedine pobede su ostvarili kući, na strani još uvek čekaju. Odbrana nije na najboljem nivou, primaju dosta golova, opet kažem, više na strani, što im svakako ne ide u prilog na ovom meču. Ipak, verujem da im je napad pun samopouzdanja nakon 4 data gola odbrani kakva je Sijetlova i da će sigurno napadati od prvog minuta i Sinsinati.

Prognoza: Domaćin jeste favorit,ali su oni uzdrmani zbog teškog poraza, a isto tako gosti su puni samopouzdanja. Nekako su golovi na obe strane najrealnija opcija.

Tip: GG @ 1.80


01:30h New England-Kansas Siti

Posle jedne jako razočaravajuće sezone u kojoj su ostali i bez plej ofa, Nju Ingland je u ovu ušao znatno optimističnije. Krenuli su sjajno. U prvih 8 kola su skupili 19 bodova i trenutno se nalaze na prvom mestu Istoka. Ekipa Brusa Arene igra zaista sjajno, kako u napadu, tako i u odbrani. U dosadašnjem delu šampionata su postigli ukupno 13 golova, a primili svega 7. Domaći teren im je jača strana, mada igraju dosta dobro i na strani. Jedna prava takmičarska ekipa i ako se po jutru dan poznaje biće ovo njihova sezona.

Sa druge strane terena,ali i u totalno drugačijoj formi se nalazi ekipa Kansas Sitija. Nju Ingland je prvi na istoku,a  Kanzas je poslednji na zapadu. U prvih 8 kola skupili su svega 3 boda, još uvek nisu upisali niti jednu pobedu.  Napad im je najneefikasniji u celoj ligi sa svega 2 postignuta gola. Odbrana takođe ne briljira previše jer primaju skoro 2 po meču. Dakle, ne zna se koji je deo tima gori trenutno. Prethodna sezona je bila loša,ali po svemu sudeći neće ni ova biti ništa bolja.

Prognoza: Domaćin je ovde veliki favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: Domaćin 2+ @ 1.80


04:30h Sijetl-Minesota

Nakon prethodne jako loše sezone gde na kraju nisu ušli ni u plej of, Sijetl je mnogo bolje ušao u novu. Nakon 8 odigranih kola nalaze se na 3ćem mestu na tabeli. Imaju jako dobar skor sa samo 2 poraza, jedan od njih je bio u prethodnom kolu. U prethodnom kolu su ubedljivo poraženi od Portlanda sa 4-1 i to nakon prednosti na poluvremenu 1-0. Dozvolili su sebi da za 20 min prime 4 komada i time pretrpe poraz. Sada, na svom terenu, žele što pre da se oporave i vrate na pobedničke staze. Kod kuće su sjajni ove sezone. Na 4 meča nemaju poraz tj 3 pobede i 1 nerešena uz gol razliku 9-0. Dakle, još uvek nisu ni gol primili na svom terenu čime su od svog stadiona napravili neosvojivu tvrđavu. Msm generalno, oduvek je to tako bilo da je Sijetl sjajan na svom terenu, pred svojim veoma bučnim navijačima.

Njihov današnji rival ekipa Minesote u ovo kolo takođe ulazi nakon poraza. Oni su u prethodnom kolu pretpreli poraz od Orlanda iako su vodili na poluvremenu, isto kao i Sijetl. To im je bio drugi vezani poraz,ali se i dalje nalaze u gornjem delu tabele. Ove sezone mnogo bolje igraju na strani gde imaju 3 pobede i 1 poraz i to od Čikaga, nego na domaćem terenu gde su osvojili svega 2 boda. Minesota je ekipa koja ne daje,ali i ne prima previše golova. Retko kad se od njih može videti meč sa neki 5-6 golova, obično to bude 2 do 3 gola.

Prognoza: Domaćin je favorit, što zbog kvalitetnijeg sastava, što zbog domaćeg terena i trebalo bi da postignu nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje