nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje nastavlja se takmičenje u MLS ligi. Pred nama je jako mnogo zanimljivih mečeva.

01:30 Inter Miami-Austin

Tim koji je trenutno sigurno u žiži medijske pažnje ne samo u Americi, već u celom svetu je zasigurno Inter Majami. Iz dana u dan se kao na traci ređaju pojačanja, sve je počelo sa Mesijem, pa Buskets, moguće Alba, a došao je i novi trener Tata Martino. Ipak, na njihovu promociju na terenu ćemo još sačekati, makar što se tiče igrača, Martino bi mogao da vodi tim na ovom meču. Ono što je realnost jeste da Majami igra jednu očajnu sezonu. Zakucani su za dno tabele, u seriji su od 7 vezanih poraza u ligi. U poslednjih 9 mečeva imaju 7 poraza i 2 pobede u kupu. Dakle, plej of je sve dalje i dalje i pitanje je koliko će im i sam Mesi pomoći kada se priključi timu u avgustu kada se očekuje njegov dolazak. Moraju da se probude. Defanziva im je očajna, primaju jako mnogo golova. U poslednje vreme primaju 2 do 3 gola po meču. Napad takođe škripi, jedva 1 gol u proseku, što je svakako nedovoljno za ovakvu odbranu, pa je nekako ovo i neminovno. Suma sumarum, medijski i finansijski sjajna sezona, rezultatski ne. Doduše u Americi se više vrednuje ono prvo, nažalost.

Sa druge strane terena imamo Ostin. Tim koji je počeo jako loše sezonu,ali isto tako i tim koji se iz kola u kolo diže. Ostin je tim koji ima sjajan napad, napad koji predvodi sjajni Argentinac Driusi i niko nikad nije ni osporavao to. Ipak, ono što kod njih škripi, tj malo je prethodne sezone, a ove mnogo više jeste odbrana. Nedopustivo mnogo primljenih golova, pogotovo na samom startu sezone i zato su i došli u situaciju da gube sve mečeve redom. Istina, radili su na tom segmentu igre i još uvek rade, što se uostalom i vidi. U ovo kolo ulaze sa dva vezana trijumfa na kojima su postizali po 3 gola, a nisu primili niti jedan, što je sjajno. Ipak, imaju još jednu manu, a to je igra u gostima. Mnogo su bolji kući nego na strani.

Predlog: Mogli bi videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.60


01:30h Toronto-Salt Lake

Još jedna jako loša sezona za Toronto. Već sada možemo reći da ni od ove sezone nema ništa, iako ima mnogo do kraja,ali jednostavno igra Toronta ne ukazuje na tako nešto. Nalaze se na pretposlednjem mestu na tabeli, u jako su lošoj seriji koja je kulminirala otpuštanjem trenera. Trener Bredli je dobio otkaz, a njega će naslediti dosadašnji trener U 17 tima Dunfield. Videćemo kako će ova šok terapija delovati. Ono što je realnost, jeste da Toronto nastavlja sa istim problemima, a to je odbrana i samo odbrana. Druga godina za redom kako oni imaju jednu od najgorih odbrana u ligi i isto tako druga godina za redom kako oni ne rade ništa da tu odbranu i poprave. Džabe sjajan napad prevođen Bernadeskijem i Insinjeom, kada nema ko da podrži tj da sačuva sve to što oni naprave.

Njima u goste dolazi ekipa Solt Lejka koja je u dosta dobroj formi. Solt Lejk u ovo kolo ulazi nakon 4 pobede u poslednjih 6 kola, što je zaista sjajno. Naravno da im je takav skor doneo i penjanje na tabeli pa se sada nalaze na 6tom mestu tj mestu koje vodi u plej of naredne sezone. Solt Lejk je tim koji igra jedne od najefikasnijih utakmica na Zapadu. Neverovatno je da tim koji pobeđuje, penje se na tabeli, a ima negativanu gol razliku,ali zaista je tako. Imaju jednu jako lošu odbranu, tačnije imaju najgoru odbranu na Zapadu, a treću najgoru u ligi. Ipak, sreća pa je napad dosta dobar pa uspeva da ih spase.

Prognoza: Duel timova sa solidnim napadima i lošim odbrana bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58


02:30h Sporting Kansas Siti-Vankuver

Kansas Siti ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. U seriji su od tri meča bez pobede, a taj niz im je doneo i ispadanje sa mesta koje vodi u plej of, pa se trenutno nalaze na čak 4 boda od tog cilja, tj od plej ofa. Nije tako izgledalo na početku sezone. Igrali su jako dobro na startu sezone,ali su onda malo pali u formi,ali borba još uvek nije gotova pogotovo kada se zna kako Kansas igra. Kansas je tim koji je uz Filadelfiju postigao najviše golova od maja meseca u ligi. Napad im funkcioniše zaista dobro. Oni su tim koji je najviše golova postigao u uvodnim delovima meča. U prvih pola sata daju golove rivalima,ali nažalost onda dolazi do pada u igri i to rivali uspevaju da iskoriste i preokrenu rezultat. Dakle, koliko god napad bio dobar, odbrana mora da bude na boljem nivou ukoliko žele do plej ofa. Bez toga teško da će ostvariti taj cilj.

Njima u goste dolazi Vankuver. Vankuver u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Los Anđelesa sa 3-2. Sigurno da im je ta pobeda dodatno podigla moral. U seriji su od 4 meča na kojima nisu doživeli poraz i to im je i donelo mesto koje trenutno vodi u plej of. Oni će danas imati dodatan motiv, jer je u Kanadi nacionalni praznik i sigurno da će kao kanadski predstavnik želeti svojoj naciji da donesu još radosti. Generalno, niko nije očekivao ovakav rezultat od Vankuvera. Kada im je na početku sezone otišao najbolji strelac  Luka Kavalini postavljalo se pitanje da li će neko uspeti da nadomesti njegove golove. Uspeo je Vini Sartini i više od toga da uradi. Napravio je tim koji ne samo da je nadomestio golove Kavalinija, već i da bude jedan od najefikasnijih timova u ligi. Vankuver je do sada postigao 30 golova, što je drugi najbolji rezultat na zapadu. Odbrana je deo tima koji nije baš na tom nivou, ali to je i očekivano jer sve daju na napad.

Prognoza: Mogli bi i na ovom meču da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58


02:30h St Louis-Colorado

Novajlija u ligi je krenuo sjajno u svojoj prvoj sezoni. U prvih 10 kola su bukvalno mleli sve rivale i to im je donelo ubedljivo prvo mesto na tabeli. Kako je sezona dalje odmicala tako su oni malo pali u formi. Počeli su da se ređaju i porazi,ali prednost koju su stekli na početku je bila dovoljna da se održe na prvom mestu. Trenutno su izjednačeni na prvom mestu sa Los Anđelesom. U ovo kolo ulaze nakon pobede i to pobede koja je prekinula jako loš niz od 3 meča na kojima nisu slavili. Ono što karakteriše igru Sent Luisa jeste igra na domaćem terenu. Kod kuće igraju jako dobro, melju svoje rivale, istina, izgubili su poslednji meč kod kuće od San Hosea,ali ovo je prilika da poprave taj skor. Generalno gledano, većinu mečeva kod kuće kada dobijaju, dobijaju prilično ubedljivo sa po 3 ili više postignutih golova.

Njima u goste dolazi poslednjeplasirana ekipa na tabeli tj na zapadu, ekipa Kolorada. Kolorado je u seriji od 9 mečeva na kojima nisu slavili. Poslednja pobeda je ostvarena još u maju mesecu. Od početka sezone su slavili svega na 2 utakmice i to je jako loš podatak. Nikako da se trgnu. Imaju najneefikasniji napad ne samo na zapadu, već u celoj ligi, sa svega 14 postignutih golova. Što se tiče odbrane, primili su 27 golova, nisu najgori,ali su među najgorim timovima i po tom parametru. Sve u svemu, ako se po jutru dan poznaje, jedna jako loša sezona za Kolorado.

Prognoza: Domaćin je po mnogim parametrima favorit na ovom meču i trebalo bi to da pokažu i na terenu.

Tip: 1 @ 1.90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje