ponedeljak, 17. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

Nastavljamo sa najavama za MLS ligu.

Noćas je na programu dosta mečeva i mi smo za vas spremili nekoliko predloga.

04:30h San Jose-Austin

Očajan start sezone, mada može se slobodno reći i očajna sezona za San Hose. Nakon 14 odigranih mečeva, svega 10 osvojenih bodova je dovoljno za ubedljivo poslednje mesto na tabeli. Dakle, već sada su njihovi snovi oko plej ofa raspršeni, jer je zaista jako teško, sve i da zaigraju perfektno, da uspeju da nadoknade minus koji trenutno imaju u odnosu na ostale rivale. Zaista izgledaju loše na terenu, pogotovo odbrana koja je na tih 14 mečeva primila čak 33 golova, što je preko 2 po meču, a toj lošoj formi se ne nazire kraj. Što se tiče napada, ok postižu golove, može se reći da su solidni,ali sa takvom odbranom nemaju šta da traže ove sezone.

Njima gostuje ekipa Ostina. Ostin ove sezone igra onako kako smo od njih očekivali i prethodne. Nakon prethodne jako loše sezone, ove su mnogo,ali mnogo bolji. Trenutno se nalaze na visokom trećem mestu i kako stvari stoje ićiće direktno u plej of, što je naravno i cilj. Imaju jedan jako dobar i pre svega efikasan napad. Istina, njihova igra je znatno bolja na domaćem terenu, nego na strani,ali ok, osvajaju i na strani bodove što je najbitnije. Ostin je ekipa koja igra dosta otvoreno, tj nemaju jaku odbranu. To je problem koji je postao hroničan, jer je ovo njihova treća sezona kako kubure sa odbranom i nikako da reše taj problem. Čak ni prethodna sezona nije bila dovoljna opomena da moraju da poprave odbranu, jer ne može napad konstatno da bude na ovako visokom nivou.

Prognoza: Gosti su favoriti na ovom meču, na kojem bi mogli da vidimo dosta golova.

Predlog: 3+ @ 1.58


04:30h Portland-Kansas Siti

Jedan jako zanimljiv duel. Duel dva tima koja se nalaze van plej of mesta,ali i duel dva tima koja su dosta slična. Upravo zbog toga ću napisati nešto drugačiju analizu.

Nema potrebe da pišem posebno o oba tima, jer su oni zaista slični, kako po poziciji na tabeli, tako i po broju postignutih i primljenih golova. Generalno stilovi igre su im jako slični. Oba tima daju sve na napad, upravo zbog toga daju mnogo golova,ali takav stil igre je mač sa dve oštrice. Upravo zbog toga imaju i veliki broj primljenih golova. Sabiranjem postignutih i primljenih golova, ova dva tima su pri vrhu tabele po efikanosti mečeva. Zbog toga i ne čudi da je prvi ovosezonski meč završen sa čak 6 golova. Ne bi me začudilo da ovako nešto vidimo i na ovom današnjem meču.

Prognoza: Očekujem otvoren duel sa dosta golova i to na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.45

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje