subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi.

Na programu je svega par mečeva, a mi smo za vas spremili najave najzanimljivijih mečeva, naravno, sa predlozima za klađenje.

02:30h St Louis-Portland

Sent Luis se ne nalazi u najboljoj formi. U poslednja 4 kola imaju svega 1 osvojen bod i to je dovelo do pada na tabeli, pa se sada nalaze na 3 boda od plej ofa. Nakon tri vezana poraza u prethodnom kolu su uspeli da remiziraju sa Majamijem i to na gostovanju, što može da se podvede kao dobar rezultat,ali za njih nije ni taj jedan bod zadovoljavajući. Jedan od glavnih razloga za ovakav ne samo pad u formi nego i pad na tabeli jeste odbrana. U poslednje vreme odbrana Sent Luisa je jako popustila. Dozvoljavaju najviše šuteva kao svom gol i to neminovno dovodi i do dosta primljenih golova. Napad i nije toliko loš, čak naprotiv, napad je efikasan,ali jednostavno ne može da pokrije sve greške tj propuste koje pravi odbrana.

Njima danas gostuje ekipa Portlanda. Portland je ekipa koja drži to poslednje mesto koje vodi u plej of.Portland je u totalno drugačijoj situaciji sa formom u odnosu na današnjeg rivala. Portland je u nizu od tri meča bez poraza i to ih je i dovelo do mesta koje vodi u plej of. Portland je tim koji ima drugu najgoru odbranu na Zapadu sa 32 primljena gol,ali baš je ta odbrana zaslužna za niz bez poraza. Zaslužna je jer se malo popravila. Čim je Nevil uspeo makar malo da popravi odbranu, odmah su došle pobede i bodovi, jer je napad bio na vrhuncu zadatka kao i tokom čitave sezone. Portland je jedna od onih ekipa u ligi koja ima jedan od najboljih napada i ujedno i jednu od najgorih odbrana, što bi ujedno značilo i da igraju jako efikasne mečeve.

Prognoza: Ovo bi mogla biti utakmica sa dosta golova.

Predlog: 1+ pp i 3+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje