ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja MLS liga, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

01:00h NY City-Kansas City

Njujork Siti je počeo jako loše sezonu, gubili su sve mečeve,ali se onda desio preokret. Ispali su iz Lige Šampiona, trener je izneo mnogo kritika na račun svoje ekipe, pre svega kako nisu dovoljno srčani i požrtvovani i to je urodilo plodom. Siti je od tog trenutka vezao tri pobede i fali im još jedna kako bi oborili rekord po broju vezanih pobeda u ligi. Posebno je impresivno koliko im je napad proradio. U tri kola su postigli čak 14 golova, što je skoro 5 golova u proseku po meču. Odbrana nije toliko dobra,ali sa takvim napadom se to i ne primećuje previše.

Dok se u Sitiju sve odvija kako treba u Kansasu je sve kontra. Kansas je počeo jako loše ovu sezonu. Trenutno su na 11tom mestu zapadne konferencije. U seriji su od 5 vezanih mečeva bez pobede. Mnogo više se očekivalo od ove ekipe. Kansas je tim koji je napravljen od iskusnih MLS igrača. Čini se da im je potrebna samo neka iskra, nešto što bi ih pokrenulo i spasilo ovu sezonu. Mnogi se slažu u tome da njima zapravo treba neki kreator igre izrazita “ 10tka “ koja bi povezala redove i stvorila prilike za napadače. Ukoliko se nešto drastično ne promeni biće ovo jedna neuspešna i protraćena sezona za ovako dobru ekipu.

Prognoza: Ovde bi mogli videti dosta golova, pre svega zbog kvaliteta Sitija,ali i forme u kojoj se oni nalaze. Nije nemoguće da i gosti dođu makar do jednog gola na meču.

Tip: 3+ @ 1.55 – 0:0


01:30h DC United-Houston

DC Junajted u ovo kolo ulazi nakon teškog poraza koji su doživeli na gostovanju Kolumbusu. Taj poraz ih je ostavio na poslednjem mestu istočne konferencije. Nije Junajtedu ni promena trenera nešto mnogo donela. Novi trener Čad Ašton je u prva dva kola uspeo da osvoji 3 boda. Pokušava da promeni stil igre kojim će DC da igra. Ako je suditi po njegova prva dva meča, Junajted će igrati na kontra napade. To je ekipa koja ima kvalitetne ofanzivne igrače, brze igrače, koji mogu da nanesu dosta štete rivalima, tako da taj stil igre ima smisla. Svakako da je rano suditi o njegovom uspehu,jer je jako malo vremena na klupi. Ono što ih takođe koči jeste i odbrana. Oni su primili gol na gotovo svakom meču. Ono što možemo očekivati od Junajteda ove sezone jesu golovi. Na 5 od poslednjih 6 mečeva je padalo po tri ili više golova. Imaće Junajted i problema sa sastavom jer u timu neće biti nekoliko igrača. Van tima su : Adrien Perez  Moses Nyeman, Bill Hamid ,Andy Najar , Chris Odoi-Atsem , Nigel Robertha. Dakle,van tima je čak 6 igrača.

Hjuston ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u prethodna dva kola doživeli isto toliko poraza. Pre toga su bili u sasvim finoj formi jer su bili bez poraza na čak 6 utakmica. Kada se pogleda celokupna slika Hjustona može se reći da su dosta dobro počeli sezonu. Ono što upada u oči jeste njihova odbrana. Jako retko uspevaju da izađu sa mečeva bez primljenog gola. U većini slučajeva prvi primaju gol. Stiče se utisak kao da im je potrebno da prime gol kako bi krenuli da igraju bolje. Upravo je na to sugerisao i trener Nakamura koji je bio veoma nezadovoljan jer ekipa nema konstantnost u napadanju u toku utakmice. Krenu loše i tek kasnije, nakon primljenog gola proigraju. Protiv slabijih ekipa su uspeli da okrenu,ali jači timovi takve prilike ne dozvoljavaju. Ukoliko žele nešto da ostvare ove sezone moraće taj segment igre da poprave.

Prognoza: Na ovom meču bi mogli videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.68 – 2:0


01:30h New England-Columbus

Nju Ingland je počeo ovu novu sezonu jako dobro, na startu sezone su pobeđivali sve redom,ali je onda usledio pad forme. Pre prošlog kola su bili u seriji od 5 vezanih poraza. Tu negativnu seriju su prekinuli u prošlom kolu kada su slavili protiv Majamija. Napad im je konstantno tokom cele sezone dobar. Oni stvaraju prilike, postižu golove,ali je odbrana deo tima koji je jako pao u formi. Imaju jednu od najlošijih odbrana u ligi i ukoliko ne poprave taj segment teško da će učiniti nešto veliko ove sezone. Zna to i Brus Arena i nema sumnje da će najviše pažnje obratiti baš na odbranu. Ako je suditi po prošlom kolu, vidi se napredak,ali ima tu još mnogo posla.

U ništa boljoj situaciji se ne nalazi ni Kolumbus. Oni su bili u seriji od 4 meča na kojima su doživeli poraz. Takođe su u prethodnom kolu ostvarili pobedu pa se nadaju da će se dobar ritam nastaviti i na ovoj utakmici.Ono što može da raduje navijače Kolumbusa jeste da se odbrana popravila. U prethodna dva meča nisu primili niti jedan gol. U preostalih 7 duela su primili 9 komada. Napad je dobar, postižu golove na gotovo svakom meču, tako da tu nema zime. Generalno Kolumbus nije ekipa od koje možete da očekujete veliki broj golova. Oni su tim na čijim mečevima u proseku pada 2-3 gola i to je puna kapa. Ne bi trebalo da bude drugačije ni na ovoj utakmici.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde bi oba tima mogla da dođu do makar po jednog gola.

Tip: GG @ 1.73 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje