petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je 8 utakmica MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih duela.

1h New York Red Bul – Toronto

Red Bul u ovo kolo ulazi sa četvrtog mesta Istočne konferencije i sa tri boda manje od lidera gradskog rivala Sitija. Dobro je Red Bul krenuo ovu sezonu, guraju sasvim očekivano. Reč je o jednoj veoma kvalitetnoj ekipi kojoj je sigurno cilj da doguraju do same završnice šampionata. Kod kuće igraju drastično bolje nego na strani. Na domaćem terenu imaju seriju od 5 mečeva bez poraza, dok su na gostovanjima totalno drugačiji. Na gostovanjima imaju seriju od 4 vezana poraza. Red Bul je tim koji igra otvoren fudbal, daju dosta golova,ali isto tako vrlo retko uspevaju da sačuvaju svoju mrežu. Upravo zbog toga na njihovim mečevima često dolazi GG.

Toronto je pobedom u prošlom kolu nad Čikagom prekinuo niz od čak 6 mečeva bez pobede (5 poraza i 1 remi). Na to treba nadovezati i dve pobede u šampionatu Kanade, tako da se može reći da je Toronto u dosta dobroj formi. Odlučio se Toronto na početku sezone da dosta promeni tim. Odlučili su se za dosta mladih igrača koji su željni dokazivanja, a dovedeno je i nekoliko iskusnih stranaca. Spoj mladosti i iskustva. U takvim ekipama su oscilacije sasvim normalne, najmlađa su ekipa u ligi. Napad Toronta i nije toliko loš, postižu oni golove, a biće još ubojitiji kada im za par nedelja stigne Insinje iz Napolija. Odbrana je deo tima koji igra katastrofalno. Treća su najgora odbrana u ligi. Primili su 27 golova, a da stvar bude još gora, upravo se na jačanju odbrane radilo u prelaznom roku. Dovedeni su neki kvalitetni igrači,ali su se za sada pokazali kao promašaji. Sve u svemu jedna sezona od koje se ne očekuje mnogo kada je Toronto u pitanju.

Predlog: Ovo bi mogao da bude jedan veoma efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 2.12 – 2:0


1:30h Montreal-Austin

Montreal u ovo kolo ulazi nakon teško ostvarene pobede protiv Sinsinatija u prošlom kolu. Ta pobeda od 4-3 je zapravo pokazala sve mane i vrline Montreala o kojima pričamo od početka sezone. Jednostavno, Montreal je ekipa koja igra otvoren fudbal, imaju jako kvalitetan napad i jednu dosta lošu odbranu. Po broju primljenih golova odbrana im je jedna od najgorih u ligi, a pazite, oni se nalaze na trećem mestu Istočne konferencije. Upravo to govori o snazi njihovog napada da pokrije sve greške odbrane. Nensijeva ekipa igra drastično bolje na svom terenu u Kanadi. Većina osvojenih bodova ove sezone ostvarena je upravo na domaćem terenu. Zbog takvog stila igre,koji gaji Nensi, Montreal je zasigurno jedna od omiljenih ekipa za igranje, jer igraju najefikasnije mečeve u ligi.

Ostin sa druge strane igra dosta drugačije. U svojoj tek drugoj sezoni u MLS ligi igraju i više nego sjajno. Prošla sezona jako loša, što je i očekivano, s obzirom da je bila uvodna,ali ove sezone je situacija totalno drugačija. Ostin igra jako dobro. Odlikuje ih jedan veoma kvalitetan i pre svega efikasan napad,ali i jako dobra odbrana. Doduše u poslednjih 5 kola beleže pad forme jer su osvojili svega 4 od maksimalnih 15 bodova. Upravo je odbrana glavni krivac za taj pad forme, jer su na tih 5 mečeva primili 10 golova, a na preostalih 9 mečeva samo 8 golova. Dakle, razlika je uočljiva. Videćemo kako će se snaći protiv kvalitetnog napada kakav je Montrealov.

Prognoza: Ovde bi mogli videti golove na obe strane terena i to nekoliko njih.

Tip: GG3+ @ 1.78 – 0:1


1:30h Filadelfija-Sinsinati

Filadelfija je počela sezonu gotovo savršeno. U prvih nekoliko kola sve pobede, bez primljenog gola. Ipak, kako vreme odmiče tako i njihova forma polako opada. Istina, oni i u ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva bez poraza, ali su na 4 od tih 5 utakmica remizirali. Još uvek su na vrhu tabele, tačnije na samo bod od lidera Sitija. Reč je o jednoj dosta čvrstoj ekipi.Prava takmičarska ekipa. Filadelfija je ekipa od koje ne možete očekivati neke utakmice sa vatrometom golova. Jednostavno oni ne gaje takav stil igre. Postižu 1-2 gola na meču,a ostatak rešava čvrsta odbrana. Imaju najbolju odbranu u ligi koja je primili samo 10 golova. Primaju manje od gola po meču što je sjajno.

Sinsinati je totalno drugačija ekipa. Sinsinati je ekipa koja igra potpuno otvoren fudbal. Oni sve karte daju na napad, napadaju sa velikim brojem igrača i to ostavlja mnogo prostora nazad. Upravo zbog toga i primaju jako mnogo golova. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana poraza, tako da ovo kolo ne dočekuju u nekom previše dobrom raspoloženju. Generalno, oni su uz Montreal ekipa koja igra najefikasnije mečeve u ligi, pa zato i ne čudi što su u prošlom kolu upravo protiv Montreala odigrali jedan od naefikasnijih mečeva u ligi. Ne snazale se previše dobro protiv timova koje odlikuje jaka odbrana, tako da ne bi trebalo mnogo da se očekuje od njih na ovom meču.

Predlog: Filadelfija je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave uz nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.93 – 1:1


3h Dalas-Vankuver

Za sada sjajna sezona Dalasa. Dalas, koji je prošle sezone završio na tek 11tom mestu Zapadne konferecije trenutno se nalazi na drugom mestu sa 4 boda zaostatka za liderom Los Anđelesom. Od početka sezone su pretpeli svega 3 poraza i to u svim takmičenjima. Igraju zaista jako dobro i mogla bi ovo biti najbolja sezona u poslednjih nekoliko godina, makar što se lige tiče. Imaju jedan sasvim solidan napad koji postiže gotovo 2 gola po meču i jednu kvalitetnu odbranu koja je po broju primljenih golova najbolja u Zapadnoj konferenciji. Od svojih 25 bodova, čak 16 su osvojili na domaćem terenu što dovoljno govori o tome kako igraju kući. Imaće veliku priliku da nastave taj niz i na ovom meču.

U goste im dolazi ekipa Vankuvera. Ekipa koja ove sezone nikako ne blista. Vankuver se trenutno nalazi u donjem delu tabele i ako nešto drastično ne promene teško da će ove sezone uspeti da doguraju do plej ofa. Njihov najveći problem je odbrana. Oni su u 15 odigranih mečeva primili 28 golova i samo je jedna ekipa na zapadu gora od njih. Imaju zaista velike probleme u poslednjoj liniji. Previše dobrih, izglednih prilika dozvoljavaju svojim rivalima i to ekipe koje imaju iole kvalitetan napad maksimalno koriste. Upravo im se to i dogodilo protiv Sijetla gde su primili čak 4 gola. Ništa bolja sudbina ih ne očekuje i na ovom meču ukoliko nešto ne promene.

Prognoza: Dalas bi na ovom meču mogao da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55 – 0:2


3:30h Solt Lejk-San Hose

Solt Lejk se trenutno nalazi na trećem mestu zapadne konferencije. Njihova sezona se može opisati kao veoma turbulentna, makar do sada. Nikako da uhvate neku konstantnost. Počeli su sezonu sa nekoliko pobeda, da bi zatim vezali 5 mečeva bez pobede, potom 3 vezana trijumfa i onda kada su svi očekivali 4ti vezani trijumf usledio je šok i poraz od Vankuvera. Upravo je to neka njihova odlika ove sezone. Izgube tamo gde niko ne bi očekivao od njih da to učine, a zatim slave na mečevima gde niko ne očekuje. Totalno su nepredvidivi ove sezone, makar što se tiče konačnog ishoda mečeva. Ovako, što se tiče utakmica. Dosta im se promenio stil igre. Godinama su važili za tim koji je sinonim za golove i to mnogo golova, nešto kao Montreal i Sinsinati ove sezone. Ima golova i ove sezone,ali ne u toj meri. Nekako su postali više takmičarska ekipa, nego tim koji juri golove i igra za oči gledalaca.

Za razliku od njih San Hose to upravo i radi. San Hose je upravo ono što je godinama bio Solt Lejk. San Hose je ekipa koja igra jedne od najefikasnijih mečeva u ligi. Na zapadu igraju najefikasnije utakmice, a u celoj ligi su u top 3. Ovako efikasne mečeve imaju nažalost zahvaljujući svojoj veoma lošoj odbrani. Odbrana im je najgora u ligi. Već sada su primili preko 30 golova u ligi što je zaista loše.Promenili su i trenera, pokušali su sa tom šok terapijom,ali nema uspeha. Istina, počeli su nešto bolje da igraju, osvajaju nešto bodova,ali ni novi trener Almeida nije uspeo da zategne odbranu.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč, pre svega zbog loše odbrane gostiju.

Tip: 3+ @ 1.63 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje