ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je dosta mečeva MLS lige.

01:30h Atlanta-Toronto

Atlanta je dobro ušla u novu sezonu. U prvom kolu su slavili protiv ekipe San Hosea 2-1 i to golom u poslednjim minutima meča. Sada će imati priliku da na domaćem terenu ostvare još jednu pobedu i tako sa maksimalnim učinkom uđu u nastavak sezone. Taj meč prvog kola je u potpunosti oslikao celokupnu situaciju sa Atlantom tj ono što smo i najavili, šta može da se očekuje od njih tokom sezone, pre svega zbog pripremnih mečeva. Naravno, to su golovi. Atalanta je tim koji igra ofanzivan fudbal. Vole da napadaju rivala od prvog do poslednjeg minuta,ali nažalost nemaju odbranu koja može sve to da izdrži. Upravo zbog toga je i realnost da mečevi idu na mnogo golova.

Toronto je sezonu počeo porazom od DC Junajteda. Može slobodno da se kaže da su nastavili tamo gde su stali prethodne sezone. Iza njih je jedna očajna sezona kroz koju se stalno prolongirala rečenica “ biće bolje sledeće sezone “. To je pre svega zbog pojačanja koja su doveli. Đovinko i Bernadeski su zaista pokrenuli ekipu kad su došli, u napadačkom smislu,ali kasno je bilo. Nije bilo vremena da se pomere sa dna tabeli. Ipak, jesu oni ojačali napad,ali odbrana je užasno slaba. Na osnovu prvog kola, reklo bi se da taj deo tima i ove sezone nije nešto mnogo remontovan,pa bi opet trebalo da od njih očekujemo jako efikasne mečeve tokom sezone.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč sa golovima na obe strane terena. Jednostavno duel timova koji sve svoje snage polažu na napad.

Tip: GG @ 1.50


04:30h San Jose-Vancouver

San Hose nije počeo sezonu baš najbolje. U prvom kolu su poraženi od Atalnte sa 2-1 i to sa dva gola u nadoknadi vremena. Odigrali su oni sjajan meč, kontrolisali ga,ali nedostatak koncetracije ih je koštao bodova. Time se nastavilo njihovo prokletstvo prvog kola jer je ovo 5ta sezona za redom kako nisu ostvarili pobedu u prvom kolu. San Hose je prethodne sezone bila jedna od najgorih defanzivnih sezona sa čak 69 primljenih golova. Dolaskom novog trenera Gonzalesa to se izgleda i neće nešto previše promeniti jer je on trener koji voli da forsira otvorenu napadačku igru,a ne obraća previše pažnje na odbranu.

Uprkos dobrom startu meča prvog kola Vankuver nije uspeo da savlada Solt Lejk. Ovo je bio prvi meč posle dužeg perioda da oni gube nakon što prvi povedu. U većini slučajeva je bilo drugačije. Vankuver je ekipa koja je prethodne sezone bila izrazito neefikasna, tj nisu samo bili neefikasni,već nisu ni stvarali previše šansi. Ako je suditi na osnovu prvog meča to se dosta promenilo. U prvom kolu čak 7 udaraca u okvir gola je zaista respektabilan podatak. Nažalost to nije bilo dovoljno za tri boda. Vankuver je takođe ekipa koja ima problema protiv slabijih timova. Oni muku muče protiv timova koji su lošijeg kvaliteta od njih. Prethodne sezone su imali najviše poraza upravo protiv timova koji su završili van plej ofa.

Prognoza: Još jedan duel dva tima koja imaju dobru napadačku liniju,ali i duel dva tima koja pošto poto žele da pobede. Takav meč bi mogao da nam donese dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58


04:30h Seattle-Salt Lake

Nakon očajne prethodne sezone gde posle dugo godina nisu ušli u plej of, ovu su krenuli znatno bolje. Sjajan meč prvog kola i ubedljiva pobeda na domaćem terenu 4-0 protiv Kolumbusa. Ta pobeda dodatno dobija na značaju jer su igrali bez svog najboljeg strelca. Sijetl je zaista odigrao sjajno. Kontrolisali su ceo meč,stvorili mnogo prilika i eto postigli čak 4 gola. Dovoljno da zaplaše ostale rivale i pošalju jasnu poruku da se od njih može očekivati mnogo ove sezone. Uostalom, glavni razlog loše igre prethodne sezone bile su povrede,ali i mečevi Lige Šampiona. Oni su imali mnogo mečeva na različitim frontovima,a  nisu imali dugu klupu i to je presudilo. Dogurali su do završnice Lige Šampiona,a u domaće šampionatu bili na dnu tabele, veliki paradoks. Kasnije su pokušali da se vrate, zaigrali bolje,ali je bilo prekasno pa su ostali bez plej ofa. Mislim da to ove sezone neće biti slučaj.

Njihov rival je takođe ostvario pobedu u prvom kolu. Solt Lejk je nakon preokreta slavio protiv Vankuvera i tako na sjajan način otvorio novu sezonu. Oni su prethodne sezone takođe bili van plej ofa,ali pitanje šta će biti ove. Vankuver i nije neki reper snage ekipe. Njihov pravi kvalitet,ali i dometi ove sezone će se videti na ovom gostovanju protiv veoma jakog rivala. Najveći problem Solt Lejka jeste odbrana. Primaju dosta golova, tj primali su prethodne sezone,ali i ove nije počelo baš najbolje, pogotovo na gostovanjima, što opet nije podatak koji može da ih ohrabri pred meč protiv tima kao što je Sijetl.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i trebalo bi da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje