četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu su mečevi MLS lige.

00:30h Filadelfija-Orlando

Filadelfija u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju protiv Montreala. Ove sezone su počeli nešto lošije nego prethodne. Na dva gostovanja, dva poraza, ali zato su na domaćem terenu nastavili po starom. Dva meča i isto toliko pobeda. Filadelfija na domaćem terenu igra zaista sjajno. Sa ove dve pobede niz je otišao na čak 22 meča bez poraza kada je reč o mečevima na domaćem terenu. Dakle, celo prethodnu sezonu nisu izgubili meč kod kuće. Zaista sjajna forma kada je reč o mečevima u Filadelfiji. Gledajući stil igre, Filadelfija igra napadački jako dobro. Postižu golove na svakom meču i to čak i po više, ali je odbrana nešto slabija ove sezone nego prethodne. Dosta golova primaju i to im često odnosi bodove. Istina, na početku su imali i mečeve kvalifikacija za KONKAKAF Ligu Šampiona i to im je oduzimalo snagu, sada je to završeno i dok ne počne grupna faza u potpunosti će biti fokusirani na domaći šampionat.

Sa druge strane terena imamo ekipu Orlanda. Tim koji je u prva 4 kola osvojio 5 bodova. Kao i Filadelfija, mnogo bolje igraju kod kuće nego na strani. Na gostovanjima ove sezone dva meča i dva remija. Problem Orlanda ove sezone jeste neefikasnost. U 4 kola su postigli svega 3 gola, što je zaista malo. Odbrana je dosta dobra, na 4 meča samo 2 primljena gola, ali će sada biti na najvećem ispitu kada gostuju napadu kakav je Filadelfijin.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i mogao bi da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.70


01:30h Austin-Colorado

Ostin u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju protiv Hjustona. U prva 4 kola su skupili 6 bodova. Počeli su sezonu po principu toplo-hladno. Verovatno je uticaj na to imalo i igranje u kvalifikacijama za KONKAKAF Ligu Šampiona gde su ispali od jedne jako slabašne ekipe i to pre svega zbog svoje loše odbrane. Odbrana Ostina je zaista kritična ove sezone. Na gotovo svakom meču primaju golove, primaju ih od dosta slabih ekipa. Čak 3 su primili na gore pomenutom meču od slabašne ekipe sa Haitija. Upravo zbog toga rade na odbrani, pa su doveli pojačanje iz Kotrajka pre par dana, pisali smo o tome. Kada je reč o napadu, pogotovo napadu na domaćem terenu tu nema greške. Napad im funkcioniše dobro, napadaju tokom celog meča, stvaraju prilike, broj šuteva i postižu golove. Čeka se još uvek Driusi, ali verujem da će uskoro i on da proradi.

Njihov današnji rival ekipa Kolorada nije počela ovu sezonu baš najbolje. U prva 4 kola samo 1 osvojen bod. Poslednji su na tabeli. U ta 4 kola su primili čak 7 komada. Napad je takođe jako loš, jer su u ta 4 kola postigli samo 1 gol. Dakle, očajan start sezone za tim koji ima za cilj da se nađe u plej ofu. Igra na gostovanjima je jako loša. Ne snalaze se dobro protiv timova koji pritiskaju ceo meč. Protiv takvih timova primaju dosta golova, primera radi, 4 komada im je dao Sijetl. Videćemo kako će se snaći na ovom meču.

Predlog: Ostin bi trebalo da slavi na ovom meču,ali golovi su bolja opcija. Mogli bi da postignu nekoliko golova tj. da iskoriste sve slabosti odbrane Kolorada.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60


01:30h Minesota-Vankuver

Minesota je krenula sezonu jako dobro. U prva tri kola 7 od maksimalnih 9 osvojenih bodova je zaista respektabilan rezultat. Igraju jedan jako lep i takmičarski fudbal. Ne postižu mnogo, ali i ne primaju mnogo golova. U ovo kolo ulaze nakon pobede na gostovanju protiv Kolorada. Najbolji primer za gore pomenutu rečenicu jeste upravo ovaj meč gde su postigli 2 gola iz dva šuta u okvir. Na ovom meču će imati dosta problema, jer će im nedostajati dosta ključnih igrača, što zbog povreda, što zbog reprezentativnih obaveza i to je šansa za njihovog rivala. Naime u sastavu neće biti: Reynoso-glavni motor tima, tj. asistent, kao i Mikael Marques, Ryen Jiba, Doneil Henry i Bakaye Dibassy zbog povreda, a zbog reprezentativnih obaveza nema ni: Dayne St. Clair (Canada), Joseph Rosales (Honduras), Robin Lod (Finland), Kemar Lawrence (Jamaica), Bongokuhle Hlongwane (South Africa), Michael Boxall (New Zealand) i Kervin Arriaga (Honduras). Dakle u ovaj meč ulaze bez čak 11 igrača.

Vankuver je počeo sezonu dosta loše. U 4 kola samo 2 osvojena boda. Nakon dva uvodna poraza, vezali su i dva remija. U prethodnom kolu su remizirali sa Galaksijem, iako su vodili na početku meča, ali je njihova odbrana opet došla do izražaja. Nisu uspeli da sačuvaju prednost. Ista igra kao i prethodne godine. Dobar napad i loša odbrana to je najbolji opis ovog tima. Dakle, još jedan jako loš start sezone. Tako su počeli i prethodne sezone, a probudili su se pred kraj. Na kraju su ostali bez plej-ofa i to baš zbog današnjeg rivala koji ih je pobedio u direktnom duelu koji je odlučivao o plej-ofu u poslednjem kolu.

Prognoza: Da je Minesota kompletna bili bi veliki favorit, ali ovako, imaju šanse i gosti, pa je bolje da odigramo na golove.

Tip: GG @ 1.65


04:30h Los Anđeles-Dalas

U prva tri kola 7 od maksimalnih 9 bodova je jako dobar učinak za tim koji brani titulu šampiona. Pogotovo je dobar, jer obično šampionski tim lošije počinje sezonu, ali ne i Los Anđeles. Na domaćem terenu dve pobede i to prilično ubedljive sa čak 7 postignutih golova, dok su na gostovanju remizirali sa Sijetlom. Zanimljivo da je taj remi bio prvi nakon čak 115 mečeva što je jedan od najdužih nizova bez remija u istoriji MLS lige, pa i svetskog fudbala. Los Anđeles igra dobar fudbal, imaju jak napad i jednu dosta dobru odbranu. Ukoliko se dan po jutru poznaje mogla bi ovo biti još jedna sezona u kojoj će Los Anđeles da dominira, ali videćemo.Protiv timova iz Teksasa imaju dobar skor. Od ulaska u ligu 2018. godine ,samo su jednom poraženi od tima iz Teksasa i to protiv Ostina prethodne sezone.

Dalas je dosta dobro počeo ovu novu sezonu. U 4 odigrana kola 7 osvojenih bodova. Dalas je tim koji ima dosta loš start mečeva i to je njihova najveća boljka. Jedna su od ekipa koja ima najviše preokreta u ligi. Jednostavno, da bi počeli da igraju, moraju prvo da prime gol. Naravno da ti preokreti mogu da se prave protiv rivala koji nisu mnogo jaki, protiv timova kao što je današnji rival to je jako teško ostvariti. Takvi rivali ne dozvoljavaju preokrete, već vas pregaze kao brzi voz sa još nekoliko komada. Upravo zbog toga Dalas ne sme da dozvoli crne minute koji im se događaju od samog starta sezone.

Prognoza: Ukoliko Dalas bude imao crne minute ne piše im se dobro i Los Anđeles će im spakovati nekoliko komada. Oni takve poklone uzimaju oberučke.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje