četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak-noć)

U noći između nedelje i ponedeljka na programu je čak 7 duela MLS lige.

01:30h New England-Cincinati

Prošlosezonski šampioni ove sezone ne deluju toliko ubedljivo. Trenutno su na mestu koje vodi u plej of i to je dovoljno, a verujem da će pokušati da doguraju što je dalje moguće u završnici tj u plej ofu. To da nisu toliko dominantni ove sezone i nije previše čudno jer je ekipa Brusa Arene u prelaznom roku ostala bez dosta ključnih igrača. Skauting služba je odradila dobar posao, dovedene su dobre mlade snage kojima svakako treba vremena da stasaju. Ukoliko zadrže ovaj tim narednih nekoliko sezona biće opet glavni favoriti za titulu. To kažem iz razloga da su i ove godine jako dobri iako je nova ekipa. U ovo kolo ulaze sa serijom bez poraza koja traje od aprila. Ono što ih odlikuje jeste igra na dosta golova, pogotovo ofanzivno, veoma su retki mečevi na kojima ne postižu gol. Desilo se to u prethodnom kolu i u jednom od početka sezone tj ukupno dva puta u sezoni. To i nije čudno jer je Brus Arena trener koji voli da forsira ofanzivni stil igre, voli da mu bekovi idu napred, voli brz fudbal, najsličniji Salzburgovom u Evropi. Nažalost takav stil igre ostavlja i dosta prostora pozadi pa neretko i primaju golove.

Sinsinati je ekipa koja raste iz godine u godinu. Jedna od najmlađih ekipa kada je reč od MLS-u, svake godine beleže sve bolje rezultate. Prošle sezone su bili na dnu tabele sa samo 2 pobede,a ove sezone su već zabeležili 7 trijumfa što samo pokazuje njihov napredak. Sinsinati je ekipa koja igra fudbal za publiku. Ukoliko volite da gledate fudbal na mnogo golova, napadačku otvorenu igru, onda je Sinsinati prava ekipa za vas. To jeste zaista tako. Najbolji primer je prethodno kolo gde su u duelu sa Sitijem odigrali 4-4. Sjajno prvo poluvreme i katastrofalno drugo. Sjajan napad i loša odbrana, to je ono što njih opisuje. Upravo zbog toga i jesu jedna od ekipa na čijim utakmicama ove sezone pada jako mnogo golova.

Predlog za klađenje: Što se tiče ovog duela, ovde bi mogli videti dosta golova, domaćin jeste favorit,ali gosti su jako nepredvidivi i zato je najbolje odigrati golove.

Tip: 3+ @ 1.53 2-2 

PS: Imajte na umu da je u Americi praznik 4 juli dan nezavisnosti da se za taj dan igraju utakmice pre svega za publiku pa bi moglo da bude dosta mečeva sa goleadama.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje