petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu jedan duel MLS lige.

23h NY City-Atlanta

Siti u ovo kolo ulazi nakon jednog fenomenalnog meča protiv Sinsinatija. Počeli su taj meč jako loše i na poluvremenu su gubili sa čak 3 gola razlike. U nastavku su uspeli čak i da preokrenu,ali ipak nisu odneli sva tri boda jer je meč završen sa fenomenalnih 4-4. Bio je to treći vezani meč u ligi na kojem Siti nije pobedio. I pored te loše serije oni su još uvek na samo 1 bod od lidera Istočne konferencije i nema šta da će pokušati već u ovom kolu da izbiju na čelo tabele. Siti je jedna dobra kako ofanzivna tako i defanzivna ekipa. U dosadašnjem delu sezone samo su na dva meča primili po dva ili više golova, što samo govori o jačini njihove odbrane. Napad im je takođe jako kvalitetan, veoma su retki mečevi na kojima ne postižu golove. Jednostavno, ovaj tim je jedan od glavnih favorita za samu završnicu prvenstva, pa zašto ne i osvajanje lige.

Ako neko nema sreće ove sezone, onda je to Atlanta. Ekipa koja ima velikih problema sa povredama od početka sezone i poslednje što im je trebalo u meču prošlog kola protiv Red Bula bila je još jedna ozbiljna povreda,ali i to se dogodilo. Atlanta u ovo kolo ulazi bez gotovo pola tima. Van tima su čak osmorica igrača. Van tima su: Brooks Lennon , Osvaldo Alonso ,Dylan Castanheira , Brad Guzan , Miles Robinson,Ronald Hernandez, Santiago Sosa, Franco Ibarra. Naravno da su svi ti izostanci uticali i na ekipu, pa Atlanta u ovo kolo ulazi sa serijom od 7 mečeva na kojima nisu slavili. I pored te loše serije oni su još uvek na samo 5 bodova od plej ofa i imaju šanse da se dokopaju tog mesta. Nema sumnje, kada se oporave gore pomenuti igrači biće oni dosta opasni, jer je reč o timu koji ima popriličan kvalitet.

Prognoza: S ozbirom na situaciju u oba tima domaćin je svakako favorit i trebalo bi da slavi. Mi ćemo igrati nešto oprezniju varijantu.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50 2-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje