četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela La lige.

14h Real Madrid-Majorka

Tamo gde su stali prethodne sezone, Madriđani su nastavili ove. Perfektan start sezone. Na 6 odigranih utakmica isto toliko pobeda i to u svim takmičenima. Pobeda u superkupu, pobeda u Ligi Šampiona i 4 pobede u domaćem prvenstvu. Naravno, zasluženo prvo mesto u ligi, sa 2 boda više od najbiližeg pratioca Barselone. Posebno dobro igraju na domaćem terenu gde su neporaženi još od Marta ove godine kada ih je upravo Barselona porazila. Izgledaju zaista sjajno na terenu. Nekako se čini da uvek imaju rešenje, za kakav god problem da ih snađe u toku meča. Uvek nađu to rešenje i pobede, a takve odlike imaju veliki timovi. Napad Madriđana deluje odlično. Ne igraju oni kao Pariz, Siti ili tako neki klubovi, koji idu na 6,7 pa i 8 postignutih golova, ne, oni igraju taman koliko treba, dozirano. Čuvaju se zapravo jer su svesni koliko je dugačka sezona. Naravno ne bi to bilo ništa moguće bez takvog stručnjaka na klupi kakav je Anćeloti. Odbrana im nije na toliko visokom nivou, nije loša,ali nije toliko dobra. Dosta golova primaju tj retki su mečevi gde ne prime gol,obično primaju po 1,ali i taj 1 često napravi problem na terenu koji moraju da rešavaju. Moraće Anćeloti da se pozabavi tim delom tima. Na ovom meču će biti u problemu, tj ne toliko na ovom meču koliko u nastavku sezone, ukoliko povreda bude ozbiljnije prirode. Najveća želja svakog navijača Reala pre početka sezone je bila samo da Benzema bude zdrav. Upravo se ostvarilo ono što niko nije želeo. Benzema se povredio i gotovo sigurno ga nema na ovom meču,a videćemo koliko će dugo odsustvovati. Anćeloti nema na klupi rezervnog napadača, to je ono što su mu svi tokom leta zamerali što nije doveden neki napadač i eto baš se sad našao u situaciji da nema Benzeme. Protiv Seltika je Azar igrao lažnu 9tku i dobre se snašao, verovatno će tako biti i na ovom meču,ali videćemo koliko će to biti dobro rešenje.

Majorka u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Đirone. Sasvim zadovoljavajući start sezone za njih. U prva 4 kola 5 osvojenih bodova, tj bolje rečeno samo 1 poraz. Majorka je tim koji igra dosta tvrd fudbal. Oni malo golova daju,ali isto tako ih malo i primaju. Odbranu su dodatno ojačali tokom leta dovođenjem naših igrača Rajkovića i Nastasića. U prilog tome što sam gore napisao ide i njihov skor od početka sezone. Na 4 utakmice 3 primljena gola i 4 data. Dakle, jako tvrdi mečevi. Sada će snaga njihove odbrane biti na pravom iskušenju jer gostuju velikom protivniku i protivniku protiv kojeg nemaju baš neke uspehe. Pogotovo nemaju uspehe na njihovom terenu. U Madridu Majorka nije izvukla dobar rezultat još od 2009. godine. To i nije baš neki ohrabrujući podatak pred ovo gostovanje. Prethodne sezone su pretrpeli brodolom, jer su primili čak 6 golova. Videćemo kako će biti na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy; Kroos, Tchouameni, Camavinga; Rodrygo, Hazard, Vinicius

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Copete, Raillo, Valjent; Maffeo, Battaglia, Sanchez, Rodriguez, Costa; Muriqi, Kang-in

Prognoza: Real je svakako favorit,ali mi ćemo probati sa golovima. Uprkos tvrdoj igri, Majorka bi mogla do makar jednog gola, pre svega zbog nekonstantnosti u odbrani Madriđana. Od Reala bi se moglo očekivati nekoliko golova, bez obzira što nema Benzeme. Tu su Vinisijus, Rodrigo, Azar, ima tu dosta napadačkog potencijala. Sad je prilika da se pokažu i nametnu.

Tip: 3+ @ 1.53 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje