subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u MLS ligi.

21:30h NY City-Columbus

Filijala Mančester Sitija nije krenula baš najbolje u ovoj sezoni. U dosta su lošoj formi. U ovo kolo ulaze nakon remija koji je produžio seriju bez pobede na čak 8 mečeva i to im je trenutno jedan od najdužih loših nizova još od osnivanja franšize. Pored tih loših rezultata oni još uvek dobro stoje na tabeli jer su svega 4 boda od mesta koje vodi u plej of. Trener ekipe je na konferenciji za novinare najavio brojna pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka kako bi dospeli do plej ofa,ali dok se 1.07 ne otvori transfer pijaca moraće sa ovim sastavom da izvuku maksimum. Veliki problem im predstavlja završnica. Naime,oni stvaraju šanse,ali kada treba da ih realizuju bukvalno se zbune i sve pokvare. Tako je prethodnih nekoliko mečeva upravo zbog toga i nisu postigli gol na poslednjih 180 minuta.

Sa druge strane je ekipa Kolumbusa. Oni u ovaj meč ulaze u jako dobroj formi imajući u vidu da su u seriji od 3 vezana trijumfa. To im je i donelo penjanje na tabeli,pa se sada nalaze na 6tom mestu tj mestu koje vodi u plej of. Što se njihovog stila igre tiče, pa zna se. Kako drugačije osim napadački kada je u pitanju tim koji vodi Vini Sartini. Igraju na gol više i to bez obzira ko je sa druge strane terena. Jednostavno to je stil igre koji forsira njihov trener i on od toga nikad,ali baš nikad ne odustaje. Pogotovo ne odustaje dokle god to donosi bodove,a donosi.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan dosta tesan meč što se tiče pobednika,ali ono što bi mogli da vidimo jesu golovi i to na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje