sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Subota-Nedelja noć)

Nastavlja se MLS liga, a time se nastavljaju i naše najave.

21:30h Nešvil-Los Anđeles Galaksi

Nešvil u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu savladali ekipu Ostina sa ubedljivjih 3-0 i time su svoju seriju produžili na 4 vezane pobede. Taj niz im je doneo visoko mesto na tabeli, pa se trenutno nalaze na 4tom mestu,ali sa 6 bodova više od ekipa koje su van plej ofa. Dakle, trka još uvek nije gotova i potrebne su im pobede kako bi osigurali mesto u plej ofu. Upravo je ovo jedan od najbitnijih mečeva, jer je Galaksi ta prva ekipa ispod crte koja se bori za plej of. Pobedom na ovom meču mogu da pobegnu i gotovo sigurno osiguraju mesto u plej ofu. Jako dobro igraju, pogotovo napadački deo tima koji se žestoko popravio. U ta 4 kola Nešvil je postigao 14 golova. Nije ni odbrana ništa manje dobra, jer su u ta 4 meča primili samo 1 gol. Trenutno, po formi, Nešvil je na samom vrhu zapadne konferencije. Pogotovo su dobri na domaćem terenu gde melju rivale od prvog minuta.

Galaksi u ovo kolo ulazi sa nizom od 5 mečeva bez poraza. Ipak, na tih 5 mečeva imaju čak 3 remija. U prethodnom kolu su remizirali sa Kansas Sitijem 2-2. To je bila još jedna klasična utakmica u režiji Galaksija. Jak raznovrstan napad i jedna jako loša odbrana. Tako se može u detalje opisati Galaksi ove sezone. Zaista i jeste tako. Njihov napad je sjajan, postiižu skoro u proseku 2 pa i više golova po meču,ali džabe sve to kad odbrana sve upropasti. Upravo zbog toga i imaju veliki broj nerešenih rezultata. Galaksi je tim koji najviše golova postiže u poslednjih 10 minuta utakmica. Neretko svoje mečeve rešavaju u nadonkadi vremena, eto i na ovom meču su imali penal u nadoknadi,ali nisu iskoristili pa je Kansas osvojio jedan bod. Ukoliko žele da uđu u plej of moraće da poprave odbranu. Bez iole bolje odbrane teško da išta mogu da učine.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.55 – 1:1


01:30h Atlanta-Toronto

Atlanta ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu poraženi od ekipe Portlanda 2-1 i to je bio njihov drugi uzastopni poraz. Trenutno se nalaze na 11tom mestu sa 6 bodova manje od Sinsinatija koji je na mestu koje vodi u plej of. Ipak, tu problemima Atlante nije kraj. Tokom nedelje su se dogodili nemili događaji koji su dosta potresli svlačionicu Atlante i videćemo kako će to sve uticati na igrače. Tokom nedelje je suspendovan od strane kluba najbolji strelac tima Jozef Martinez, zbog sukoba sa trenerom Pinedom. Tu nije kraj nesrećama. Takođe,tokom nedelje je uhapšen odbrambeni igrač Majl Robinson, a kao razlog je navedeno odbijanje da plati piće u lokalu u vrednosti od 5$. Bizarno,ali tako je. Osim ta dva igrača,zbog povreda su na duže vreme od terena odvojeni i Guzan,Kastanjera,Hindmen,Osvaldo i Roseto. Dakle Atlanta u ovo kolo ulazi bez 7 igrača,među kojima je i najbolji strelac i čovek koji je postizao golove u poslednja dva meča. Naime,moram dodati i da ukoliko Atlanta želi da izbegne napadački najlošiji učinak od kad se takmiče u MLS ligi,moraju na poslednjih 5 mečeva dati minimum 5 golova. Kako stojr stvari,to neće biti nimalo lako.

Toronto u ovo kolo ulazi nakon poraza u Kanadskom derbiju od Montreala. Taj meč su izgubili 4-3. Loše su počeli utakmicu,dozvolili su Montrealu dva brza gola i to ih je nekako saseklo. Nisu mogli do totalnog preokreta. Sada su u dosta teškoj situaciji. Malo je ostalo do kraja, a oni su od mesta koje vodi u plej of udaljeni 5 bodova. Pobeda na ovom gostovanju im je gotovo imperativ,ako žele mesto u završnici. Napad im funkcioniše zaista odlično. Tandem Insinje-Bernadeski je zaista podigao nivo i oštrinu napada Toronta. Postižu mnogo golova,ali džabe sve to,kada je odbrana jako loša. Oni su u dosadašnjem delu šampionata primili 53 golova i po tome su na samom dnu. Jednostavno sa ovakvom odbranom teško da mogu nešto.

Prognoza: Veoma neizvestan meč kada je u pitanju pobednik. Čini se da su kladionice pogrešile pri postavljanju kvota, pre svega zbog problema u kojem se nalazi Atlanta sa izostancima. Mi ćemo probati nešto optezniji tip sa golovima gostiju, a vi ukoliko želite da rizijujete probajte i da pobedom. Uostalom gore sve piše,kako stoje stvari pa vi odlučite. Mi ćemo ovako.

Tip: gost 2+ @ 2.30 – 4:2


01:30h Sinsinati-San Hose

Nakon remija izborenog na strani protiv Sitija,Sinsinati se vraća na domaći teren sa nadom da će produžiti niz od 10 vezanih mečeva bez poraza kod kuće. Sinsinati se tim remijem popeo na 7mo mesto pa su trenutno u plej ofu,ali je situacija daleko od rešene,imajući u vidu da su čak 4 tima sva svega 3 boda razlike. Bez obzira da li će se naći u plej ofu ili ne,ovo je Sinsinatijeva najbolja sezona. Oborili su rekord franšize po broju pobeda u sezoni,po broju bodova i postignutih golova. Jedino je odbrana malo zatajila,jer primaju dosta golova. Njihov trener Noonan voli ofanzivan,napadački stil igre i zbog toga često odbrana ispašta. Inače Noonan je jedan od kandidata za trenera godine u MLS-u.

Jedna dosta loša sezona za San Hose. Trenutno na 6 kola do kraja nalaze se na 12 bodova zaostatka za mestom koje vodi u plej of i po svemu sudeći biće ovo 4ti put u poslednjih 5 godina da ostaju bez mesta u plej ofu. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Vankuvera. Njihov najveći problem ove godine jeste konstantnost. Nikako da povežu nekoliko dobrih rezultata tj taman kad pobede,usledi poraz i vraćaju se na početak. San Hose je ove sezone promenio stil igre. Odlučili su se za izuzetno ofanzivan stil. Takav stil igre je doneo dosta golova na njihovim mečevima,ali nažalost više u njihovoj mreži. Tako da se može reći da je to bilo pogubno rešenje po njih. Istina,njihove mečeve je zbog toga jako zanimljivo gledati,ali njima to ne donosi bodove.

Prognoza: Mogao bi ovo da bude još jedan efikasan duel.

Tip: 1+Ip i 3+ @ 1.53 – 6:0 (1:0)


04:00 Portland-Minesota

Portland u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Atlante 2-1. Bila je to njihova treća vezana pobeda, interesantno, sve tri su dobili rezultatom 3-1. Generalno ih to prati tokom cele sezone. Nekako u nizovima pobeđuju,ali isto tako u nizovima i gube mečeve. Trenutno se nalaze na poslednjem mestu koje vodi u plej of, imaju 3 boda više,ali i dva meča više od Galaksija koji se nalazi na mestu ispod, tako da su im pobede u poslednja 4 kola preko potrebne. Svi se uzdaju u tradiciju. Naime od kada je Đovani Savares pre tri godine preuzeo Portland, oni su postali prepoznatljivi po tome da najbolje partije tj u najboljoj formi budu pred kraj sezone. Nekako Savares tempira formu za taj deo sezone. S obzirom da je do kraja regularnog dela ostalo još 4 kola svi se nadaju da će Portland tu ostvariti sve pobede. Portland ove sezone igra dosta otvorene mečeve. Dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju, pa je upravo zbog toga najčešći rezultat na njihovim mečevima gore pomenuti 2-1.

Minesota u ovo kolo ulazi nakon neshvatljivog poraza od Dalasa. U prethodnom kolu Dalas ih je porazio 3-0 i to postigavši 3 gola za 3 minuta. Potpuni pad koncentracije na ta 3 minuta je doveo do ovako ubedljive pobede gostiju. Do tog trenutka Minesota je bila bolji rival, napadali su, stvarali šanse,ali eto, samo mala nepažnja i sve je palo u vodu. Taj poraz se nadovezao na još jedan koji su doživeli istim rezultatom protiv Solt Lejka. Dakle, u ovo kolo ulaze sa dva vezana poraza. Trenutno se nalaze na mestu koje vodi u plej of. Na 5tom su mestu sa 3 boda više od današnjeg rivala, a 6 od Galaksija. Kao što vidite sve je to blizu i samo jedan kiks može da promeni dosta toga na tabeli. Znaju to u Minesoti i zato nema opuštanja. Minesotin napad je dobar ove sezone, postižu golove u velikom procentu, napadaju rivale stvaraju šanse,ali odbrana je problem. Eto u prethodna dva kola 6 primljenih golova je zaista mnogo kada se radi o timu koji želi mestu u plej ofu. Dodatni problem za njih može da bude to što dolaze na noge timu koji igra izuzetno napadački.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.50 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje