subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA-noć)

U noći između petka i subote na programu je jedan duel MLS lige.

04:00h Los Angeles Galaxy-Seattle

Galaksi u ovo kolo ulazi sa 6tog mesta. Oni imaju isti broj bodova kao i 7,8 i 9to plasirana ekipa, s tim što Galaksi ima dva meča manje i to je njihova prilika da se odvoje. Na domaćem terenu igraju mnogo bolje nego na strani. U prethodnom kolu su slavili protiv Vankuvera na svom terenu sa 5-2 i time produžili seriju dobrih rezultata na svom terenu na 4 utakmice. Na strani je totalno drugačija priča. Od poslednjih 6 gostovanja na čak 5 su bili poraženi, što je zabrinjavajući podataka, pogotovo ako se zna da do kraja sezone igraju samo 4 meča kod kuće. Upravo zbog toga su mečevi na domaćem terenu pod moranjem da pobede. Galaksi ove sezone igra mnogo bolje u napadu nego što je to bio slučaj prethodnih. Ove sezone su poprilično efikasni i što je još bitnije raznovrsni. Čak 7 igrača je ove sezone postizalo dva ili više golova, što je drastična razlika u odnosu na prethodnu sezonu gde je sve polazilo od Ćićarita. E sad, koliko je napad dobar, toliko odbrana i nije. Previše golova primaju, često dozvoljavaju rivalima da prvi postinu gol, pa tek onda da krenu da igraju. Upravo zbog toga i imaju mnogo preokreta u ovoj sezoni. Ukoliko žele nešto više ove sezone moraće da poprave igru u poslednjoj liniji.

Sijetl u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. U poslednjih 8 kola čak 6 poraza ih je dovelo do pozicije broj 10,ali sa samo 1 bodom manje od mesta koje vodi u plej of, tako da i dalje imaju šanse da preokrenu sve u svoju korist. Bukvalno jedna pobeda ih vraća u život i totalno preokreće situaciju. Pogotovo su bitna sledeća dva kola tj ovo protiv Galaksija i sledeće protiv Portlanda, jer su to ekipe sa kojima vode bitku za mesto koje vodi u plej of. Sijetl je ekipa koja igra dosta čvrst fudbal. Malo golova postižu,ali malo i primaju. Među najneefikasnijim mečevima ove sezone su upravo oni na kojima igra Sijetl. Nekako, najčešći rezultat koji je na njihovim mečevima jeste 2-1. Oni su tim koji je ove sezone najviše mečeva izgubio sa jednim golom razlike. Nekako im na svakom meču nedostaje vrlo malo kako bi došli do bodova. Eto i u prethodnom kolu su poraženi od Atlante sa 2-1. Ne igraju oni loše, baš naprotiv, stvaraju šanse, opasni su,ali kao da nemaju previše sreće.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma zanimljiv meč na kojem bi oba tima mogla do golova. Pre svega zbog domaćina koji ima dobar napad,ali i lošu odbranu. Moguće da još jedan meč Sijetla bude rezultatom 2-1.

Tip: GG3+  @ 1.68 – 3:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje