petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA-noć)

U noći između petka i subote na programu su dva duela MLS lige.

04:30h Vankuver-Hjuston

Ekipa Vinija Santinija preživljava dosta teške trenutke. U ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva na kojima nisu slavili. Ova loša serija ih je udaljila od mesta koje vodi u plej of. Trenutno su od tog mesta udaljeni 4 boda, dakle šanse za plej of još uvek postoje, ali moraju mnogo bolje u završnici regularnog dela šampionata. Sva je prilika da Santinijeva taktika da prepusti loptu protivniku i da forsira kontra napade, takozvani Lesterov stil tj Ranijerijev nije baš urodio plodom. Za takav stil treba mnogo bolja, pre svega odbrana. Vankuverova odbrana je treća najgora po broju prilmljenih golova na Zapadu,a nije ni napad ništa bolji. Oni su među najneefikasnijima u Zapadnoj konferenciji. Doduše, napad je u poslednje vreme u uzlaznoj putanji. Postizali su makar po jedan gol na 6 vezanih mečeva,ali nažalost odbrana je isto tako na svakom od tih mečeva primala makar po gol.

Nije ni Hjuston u ništa boljoj poziciji. Oni u ovo kolo ulaze nakon žestokog poraza od Filadelfije 6-0. Bio je to njihov najubedljiviji poraz u istoriji franšize. Taj poraz se nadovezao na poraz iz prethodnog kola tako da su sada u negativnoj seriji od dva meča bez pobede. Moram reći da su se popravili u odnosu na prethodnu sezonu, već sada su nadmašili prošlosezonski broj bodova,ali to još uvek nije dovoljno za ostvarenje cilja, a to je plej of. Oni su trenutno na 7 bodova od mesta koje vodi u plej of, što je poprilično daleko. Njihov najveći problem jesu gostovanja. Prošle sezone su bili jedina ekipa u ligi koja nije ostvarila pobedu na strani,a ove sezone su uspeli već tri pobede da ostvare. Njihova boljka je, kao i kod Vankuvera, odbrana koja prima dosta golova. Napad im je nešto bolji nego kod domaćina.

Prognoza: Duel dva tima kojima je pobeda preko potrebna. Očekujem da oba tima krenu žestoko i mogli bi vrlo lako da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje