petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga najava,predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

Nastavljamo sa najavama MLS lige,za noćas smo spremili jedan interesantan duel.

1:30h New England-Orlando

Nju Ingland u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Nakon jako lošeg starta sezone Brus Arena je uspeo da konsoliduje ekipu i počeli su da osvajaju bodove. Poslednji poraz su doživeli u aprilu, a u prethodnom meču pre par dana su slavili protiv Kansas Sitija. Samo zahvaljujući lošem startu sezone tek su na 8mom mestu na tabeli Istočne konferencije. Za kvalitet kakav poseduje Nju Ingland to je zaista malo,msm oni su prošle sezone regularni deo sezone završili na prvom mestu, a u plej ofu su poraženi u polufinalu. Brus Arena voli da igra ofanzivno,voli da napada sa jako velikim brojem napadača i tu stvara veliki problem u odbrani jer se njihovi bekovi jako sporo vraćaju. Zbog toga su i došli u situaciju da imaju dosta efikasan napad,ali i jako lošu odbranu koja prima golove na skoro svakom meču. Mnogo bolje igraju na strani nego na domaćem terenu.

Orlando je trenutno na 5tom mestu Istočne konferencije sa 2 boda više od Nju Inglanda. Oni u ovo kolo ulaze nakon poraza od Dalasa i s tim porazom su prekinuli niz od 4 vezana meča bez poraza. U ovaj meč ulaze dosta odmorni jer su poslednju utakmicu igrali pre dve nedelje i to može da bude razlika na ovom meču jer je Nju Ingland igrao mnogo više. Orlando je jedna veoma dobra,takmičarska ekipa. Ne primaju mnogo golova,ali ih i ne daju. Po tim parametrima su negde u proseku. Gotovo od svog osnivanja su pri vrhu i stalno su u plej ofu,što je zaista uspeh. Ukoliko nastave ovako i ove sezone će se naći u završnici šampionata. Pred ovo kolo nemaju nekih značajnih izostanaka.

Prognoza: Po trenutnoj formi Nju Ingland je favorit na ovom meču,ali nestabilnost njihove odbrane poziva na oprez. Možda je bolja opcija igra na golove jer bi trebalo da ih bude na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje