U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


01:00 North Carolina – Richmond Kickers (USA – USL League One)

U noći između subote i nedelje odigraće se utakmica između North Caroline i Richmond Kickersa, ekipa koje u ovom trenutku zauzimaju peto i šesto mesto na tabeli američke USL League One. U periodu od marta 2018. i juna 2021. godine godine ova dva kluba su se sastala ukupno 6 puta, a pritom smo na čak 4 od tih 6 utakmica mogli da vidimo veliki prelaz. Na prvom susretu je do pobede došao Richmond Kickers, nakon čega je North Carolina zalomila tri puta zaredom. Za tako kratak vremenski period ovo je vrlo interesantan niz rezultata, pa se nadamo da ćemo i večeras videti sličan scenario. Srećno!

2-1 (30,00) / 1-2 (27,00) / PR1 (10,00) / PR2 (8,50) – 2:1 (gost vodio 0:1)

Međusobne utakmice: North Carolina – Richmond Kickers (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.