nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja-noć)

Tradicionalno, u noći između subote i nedelje na programu je najviše mečeva MLS lige.

Mi smo za vas spremili nekoliko najava sa zanimljivim predlozima.

01:30h Charlotte-NY City

Iza Šarlota je jedna jako dobra sezona. Prethodne godine su za trenera postavili iskusnog Dina Smita i to se ispostavilo kao pun pogodak. Din Smit je uspeo da dovede Šarlot do plej ofa,po prvi put posle dosta godina. Istina,ispali su odmah u prvoj rundi,ali sezona može da se okarakteriše kao uspešna. Ono što im je predstavljalo najveći problem,jeste odbrana. Samo je Atlanta primila više golova od njih kada je reč o timovima koji su ušli u plej of. U pripremnom periodu su uspeli da sačuvaju mrežu na tri meča,tako da postoji izvestan napredak u odbrani,ali opet jedno su pripremni mečevi, a drugo su takmičarski. Napad je nešto za šta ne moraju previše da brinu. Napad Šarlota je itekako dobar,uostalo ne bi ušli u plej of da nije bilo takvog napada da pokrije greške odbrane.

Njima u goste dolazi najmađa ekipa u ligi NY City. Siti je prethodne sezone odigrao jako loše. Prvi put posle dosta godina su ostali bez plej ofa. Glavni razlog za taj neuspeh leži u napadu. Siti je prethodne sezone imao užasno neefikasan napad. Upravo zbog toga su ovog leta bili aktivni baš na tom segmentu tima. Doveli su nekoliko igrača, a među njima i našeg Jovana Mijatovića. U pripremnom periodu su bili dosta efikasni,što pokazuje da napad ide na bolje. S obzirom da je ovo mlada ekipa,usponi i padovi će sigurno biti prisutni tokom cele sezone i pitanje je da li će dogurati do plej ofa.

Prognoza: Mogli bi da vidimo meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.73


02:30h Austin-Minesota

Šta li nam je priredio Ostin ove sezone. Nakon jedne sjajne sezone u kojoj su išli do sam završnice i izborili čak i kontinentalno takmičenje,prethodne godine se očekivalo da idu korak dalje, umesto toga propast. Prošla sezona je bila košmarna za Ostin. Završili su je daleko od plej ofa. Bili su treća najgora ekipa na zapadu,zaista loše. Odbrana je bila glavni krivac. Tako nešto se moglo naslutiti već na početku prethodne sezone kada su pregaženi od amaterskog tima sa Belizea i to 5-0. Takav trend se nastavio i tokom sezone. Da ne krivimo samo odbranu, nije ni napad bio na najboljem nivou. Napad,koji mahom zavisi od Driusija je zakazao. Ove sezone se nadaju boljem učinku, a ako je suditi po pripremnim mečevima tako bi i moglo da bude.

Minesota u ovu sezonu ulazi sa istim ambicijama kao i Ostin, a to je da bude bolja od prethodne. Kao i Ostin,Minesota je prethodne godine ostala bez plej ofa,prvi put posle nekoliko sezona. Jedna loša sezona za njih. U toku prethodne sezone su doveli legendu Finskog fudbala Pukija i od njega očekuju golove. Prethodne sezone se adaptirao, a ove bi trebalo očekivati pun potencijal od njega,iako se radi o igraču u poznim godinama. Odbrana je dosta loša strana ove ekipe. Uostalo najbolje o tome govori činjenica da su prethodne godine imali mnogo mečeva koji su završavani GG.

Prognoza: Jedan efikasan meč bi mogli da imamo.

Predlog: 3+ @ 1.58


01:30h Orlando-Montreal

Predlog: P/K 1 @ 1.48

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje