nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je nekoliko veoma zanimljivih mečeva iz MLS lige.

Mi smo za Vas spremili najave nekih od tih mečeva.

00:30h Orlando-Ostin

Prošlosezonski vicešampion regularnog dela sezone,ove nije počeo najbolje. Orlando u prva 4 kola ima svega 1 osvojen bod,što je zaista malo. Ova loša forma ih je dovela i do dna tabele. Odbrana se ispostavila kao glavni “ krivac“ za ove rezultate. Odbrana koja im je prethodne sezone bila najjača karika. Orlando je prethodne sezone bio drugi najbolji odbrambeni tim u ligi sa svega 39 primljenih golova. Sada su u 4 kola primili već 10 golova,što je zaista loše. Napad nije toliko loš, postigli su 5 golova. Od napada se očekuje da bude još bolji jer su doveli Muriela i od njega se očekuje da proradi. Ispali su iz Koknakaf lige šampiona i mogu u potpunosti da se fokusiraju na ligu.

Ostin je takođe loše počeo. U prva 4 kola 3 remija i 1 poraz. Još uvek čekaju prvu pobedu. Ostin je tim koji igra dosta otvoren fudbal. Oni vole da igraju napadački, tj da pritiskaju rivale, a to donosi efikasne mečeve. Naravno,kod takvog stila igre najviše “ strada“ odbrana,pogotovo odbrana koja Ostinu generalno nikad i nije bila jaka strana. Upravo im je ta odbrana upropastila prethodnu sezonu, a nisu ništa bolje počeli ni u ovoj. U 4 kola su primili 6 golova. Što se tiče golova,postigli su 5 golova. Dakle,ukratko,dobar napad i loša odbrana.

Predlog: Ovo bi mogao biti meč na kojem će oba tima dati golove.

Predlog: GG @ 1.68


00:30h Vankuver-Solt Lejk

Vankuver je počeo novu sezonu jako dobro. U 3 kola imaju 7 osvojenih bodova. Nakon uvodnog remija,vezali su dve pobede i sada imaju priliku da dođu i do treće pobede što bi bio njihov rekord. Ove pobede dobijaju na težini jer su ostvarene bez trenera Sartinija koji je suspendovan, a ostvarene su na gostovanjima. Vankuver je tim koji je napadački dobro krenuo u ovoj sezoni. U ta tri kola postigao čak 6 golova,što je jako dobro. Imaju priliku da poprave taj skor jer ih sad očekuje serija od 4 meča na domaćem terenu. Što se tiče odbrane i ona je dosta dobra jer imaju samo 2 primljena gola. Generalno, jako su dobro krenuli u ovoj sezoni.

Solt Lejkova taktika da igraju pripremne mečeve protiv evropskih ( jačih ) rivala nije za sada mnogo urodila plodom. Iako su odigrali dosta dobro jer su ostvarili nekoliko pobeda,ali kako je krenula sezona rezultati su skroz drugačiji. U 4 kola samo 4 osvojena boda je zaista malo. U ta 4 kola su primili 5 golova,ali su isto toliko i postigli. Jedan slab tj bolje rečeno prosečan start sezone za njih. Čini se da će oni biti jedan od timova na čijim mečevima se nećemo nagledati previše golova.

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane.

Predlog: GG @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje