četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

Nastavljamo sa MLS ligom. Noćas je na programu 9 duela, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

00:00h New York Red Bul-Cincinati

Red Bul je u prošlom kolu pobedom na gostovanju Atlanti 2-1 uspeo da prekine niz od 4 meča bez pobede. Ta pobeda im je donela 4to mesto na tabeli sa 8 bodova zaostatka za liderom Istoka Filadelfijom. Svi u Red Bulu se nadaju da je ta pobeda nad Atlantom najava prekida ove zaista loše forme u koju su upali. Oni su na vrhu tabele samo zahvaljujući dobrom startu sezone gde su sve redom pobeđivali. Sada,posebno zabrinjava domaći teren gde su 4 meča izgubili za redom, a na 3 od 4 meča nisu postigli niti jedan gol. Ovo će biti jako dobra prilika da poprave tu situaciju jer im dolazi ekipa koja ima jednu od gorih odbrana u ligi.

Sinsinati u ovo kolo ulazi nakon remija isto protiv Atlante. Bio je to njihov treći remi u poslednja 4 kola. Trenutno se nalaze na deobi 7mog mesta sa Orlandom. Upravo su ti nerešeni rezultati i najbolja slika njihove igre ove sezone. Sinsinati je ekipa koja ima jak napad i slabu odbranu. Jedna su od ekipa u ligi koja je najbolji primer za to. Igraju napadački,gotovo svaki meč igraju otvoreno na gol više, a to je nažalost i mač sa dve oštrice. Bukvalno sve dobro što napad učini, odbrana to pokvari. Gostovanja su im problematična ove sezone. U seriji su od 5 mečeva bez pobede na strani.

Prognoza: Domaćin je favorit,ali je su golovi mnogo bolja opcija,trebalo bi da ih bude dosta.

Tip: 3+ @ 1.60 – 1:1


02:00h Inter Majami-Toronto

Čini se da je Majami uhvatio poslednji voz. Ekipa Fila Nevila je u poslednjih 6 kola osvojila 11 bodova i došli su na korak od mesta koje vodi u plej of. Koliko će borba za plej of biti neizvesna do poslednjeg kola najbolje govori podatak da Majami uz jedan osvojen bod u ovom kolu ide na 7mo mesto, a porazom mogu da padnu na 12to. Majami je zaista podigao formu,pogotovo u napadu. Ko prati ove najave seća se da sam pisao o tome koliko im je napad loš,ali baš od tad je proradio. Čekali su Iguaina i dočekali. Uz njega proradio je u drugi deo ofanzivnog dela pa je tako Majami u poslednja 4 kola postigao čak 10 golova,što je preko 2 gola po meču. Odbrana je još uvek ispod nivoa napada,tako da se nastavlja njihov niz mečeva na kojima primaju golove. Još jedna zanimljivost,ukoliko uspeju u poslenjih 10 kola 3 puta da pobede oboriće klubski rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

Slična situacija je i sa Torontom. Oni su takođe uhvatili poslednji voz u borbi za plej of. U ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva bez poraza. Od maksimalnih 15 bodova,oni su osvojili 11 i to ih je dovelo u borbu za plej of. Ova dobra forma se poklopila sa dolaskom tri veoma kvalitetna pojačanja iz Serije A. Bernadeski,Insinje i Krišito su zaista pokrenuli ekipu sa mrtve tačke. Proigrao je Toronto pogotovo napadački deo tima. Bernadeski je ušao u istoriju Toronta kao prvi stranac koji je dao gol prva tri meča. Ovi igrači su bili baš oni koji su trebali Bredliju za njegov stil igre. Odbrana im nije na najvišem nivou,ali to je donekle i normalno s obzirom da sve karte daju na napad i da igraju potpuno otvoreno.

Prognoza: Ovo bi mogao biti efikasan meč sa golovima na obe strane terena. Reč je o timovima koji imaju jake napade.

Tip: GG3+ @ 1.63 – 2:1


02:00h Minesota-Austin

Minesota ima priliku da u ovom kolu pobedom produži niz na 7 mečeva bez poraza na domaćem terenu.Zaista se nalaze u dobroj formi. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Nešvila na gostovanju. Tom pobedom su došli do 4tog mesta na tabeli. Borba za plej of je daleko od rešene jer sa samo jednim kiksom mogu da padnu ispod crte,toliko su svi blizu na tabeli i toliko je ta borba za plej of ujednačena. Minesota je drastično podigla nivo u igri pre svega u ofanzivnom delu. U poslednjih 5 duela su postigli čak 15 golova. Uspeli su da pobede i Everton i to sa ubedljivih 4-0. Odbrana je,kao i kod većine timova slabijeg kvaliteta,pa su tako u poslednja  tri kola primili 9 golova. Ono što se može zapaziti da na njihovim mečevima pada baš dosta golova. Biće zanimljivo kako će se snaći u meču sa timom koji voli da igra brzo. Moraće Minesota mora da uspori ovaj meč koliko god može,ali to će biti veoma teško. Ukoliko uđu u trku sa Ostinom neće se dobro provesti.

Ostin igra veoma brz napadački fudbal. Vole da se nadigravaju sa protivnicima,vole da uđu u mečeve sluštenog garda,pa se bukvalno igra ko da više golova. Upravo zbog toga su njihova poslednja dva meča u ligi završena rezultatima 4-3 i 3-3 i to protiv timova koji su na dnu tabele. Posebno impresionira meč prošlog kola protiv Kansas Sitija gde su im dozvolili prednost na poluvremenu 3-1 da bi na kraju slavili sa 4-3. Trenutno su na drugom mestu zapada sa 9 bodova manje od Los Anđelesa. Sada im dolaze drastično teži rivali i pitanje je koliko će uspeti bodova da osvoje sa tim stilom igre. Teško da bi Minesota dozvolila takav preokret kao što je Kansas Siti dozvolio.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan od efikasnijih duela dana. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.65 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje