subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: FK TSC – Mladost GAT (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 21. avgusta od 18h, na svom stadionu Arena, dočekuju novosadsku ekipu Mladost GAT u 7. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je izjavio da veoma poštujem svakog protivnika, a pogotovo Mladost GAT i njihovog trenera Lintu, jer je on jedan o retkih u našoj ligi od koga može mnogo da se nauči.

„Posle samo dve nedelje Lintinog rada se može proceniti šta ekipa Mladosti želi i kako igra. Vidi se da im opredelenje nije da se brane u niskoj zoni, što su protiv Partizana pokazali do poslednjeg minuta. Nama to govori da moramo biti spremni za sve faze igre, da se prilagođavamo, adaptiramo i učinimo sve što je u našoj moći odigramo dobru utakmicu i dođemo do povoljnog rezultata“, rekao je Lazetić.

 „Uslove koje ovde imamo ne doživljavamo zdravo za gotovo i pokazaćemo da smo spremni da nosimo teret favorita koji nam po rezultatu na nekim utakmicama  nije prijao. Ipak po igri se nije desilo da je neko bio bolji od nas i da zato nismo pobedili. Dokle god je tako ja stojim iza momaka sto odsto i prezadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju. Idemo u dobrom smeru i posle šestog kola  smo, bez obzira ne neke neočekivane rezultate, u dobroj poziciji. Igrali smo samo dve utakmice na domaćem terenu na kome svi očekuju više, zato  radimo na tome da obradujemo navijače i verujem da već od sutra krećemo u tom smeru“, dodao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Josip Ćalušić, koji je nedavno produžio ugovor sa TSC-om,  je rekao da je ekipa Mladosti nezgodna koliko i svaka druga, odnosno, onoliko koliko im se dozvoli.

„U suštini sve zavisi od nas kako se pripremamo i kako uđemo u utakmicu, mi treba da gledamo samo sebe i to je to. Nismo imali sreće da slavimo  kod kuće, pred našom publikom, što ne znači da se to neće promeniti već u nedelju. Težimo našoj igri, mislim da dobro izgledamo i da dobro igramo. Potrebno je da nam se samo još par situacija posloži i da nas sreća  u neku ruku pogura i biće to dobro“ zaključio  je Ćalušić.

Utakmica TSC – Mladost GAT  igraće se u nedelju 21. avgusta od 18h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen nakanalu Arena Sport 4.

FK TSC je posle šest odigranih kola 5. na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Ekipa Mladost GAT je trenutno 13.  sa 4 boda.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje