petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je čak 12 mečeva MLS lige.

01:30h Sinsinati-Atlanta

Sinsinati u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu ubedljivo slavili protiv prvoplasirane Filadelfije i na taj način produžili seriju bez poraza na 3 meča.Igraju zaista sjajno ove godine. Ove sezone već sada imaju više pobeda nego u prethodne dve zajedno,upravo zbog toga se i nalaze na 6tom mestu sa velikim šansama da se po prvi put od osnivanja kluba nađu u plej ofu MLS lige. Bio bi to zaista odličan rezultat za njih. Sinsinati je jedna veoma kvalitetna ekipa kada je reč o napadu. Treća su najefikasnija ekipa,uostalom u prošlom kolu su postigli 3 gola protiv najbolje odbrane istoka što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Da ne pričam o 4 data gola Majamiju. E sad,onaj deo tima na kojem još može da se poradi jeste odbrana. Primaju zaista mnogo golova i upravo ta odbrana ih je koštala boljeg plasmana na tabeli. Ipak,nade ima, eto protiv Filadelfije su odigrali i defanzivno savršeno dozvolivši protivniku svega 2 šuta. Ukoliko nastave u tom ritmu mogli bi biti veliko iznenađenje u plej ofu.

Atlanta se bori da za mesto koje vodi u plej of,tačnije bore se da ne ostanu bez tog mesta kao prošle godine. Bio bi to veliki neuspeh za ovaj tim. Atlanta je najskuplji tim u ligi,mnogo para je uloženo i očekivali su se mnogo bolji rezultati. Najveći krivac za te loše rezultate jesu povrede. Mnogo povređenih igrača tokom cele sezone i pravo čudo je što su uopšte u igri za plej of. Van tima za ovaj meč su: Dylan Castanheira , Brooks Lennon, Osvaldo Alonso , Miles Robinson , Emerson Hyndman,Brad Guzan. Još jedan veoma veliki problem jeste zavšnica mečeva. Atlanta je ove sezone primila najviše golova u nadoknadi vremena i to ih je dosta puta koštalo bodova.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.55 – 2:2


01:30h Toronto-Portland

Toronto u dosta dobrom raspoloženju dočekuje ovaj,po njih veoma bitan meč. U poslednja 4 kola od maksimalnih 12 bodova osvojili su 7 što je jako dobar rezultat za njih,ali još uvek nedovoljan za ostvarenje cilja, a to je plej of. Trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu istočne konferencije,ali samo 4 boda zaostatka za Čikagom koji drži to mesto koje vodi u plej of. Poprilično raduje Torontov napad koji je konačno proradio. U ta poslednja 4 kola na dva meča su postizali po 4 gola. Naravno,najveću zaslugu za ovaj preporod nose nova pojačanja Insinje i Bernadeski. Njih dvojica jako dobro sarađuju i već sada su sjajan tandem. Ono što je Torontova boljka ove sezone jeste odbrana. Velike pare su uložene u odbranu na početku sezone,ali rezultata nije bilo. Upravo zbog toga uprava je dodatno ojačala taj deo tima sa Krišitom,proslavljenim Italijanskim fudbalerom i čini se da je on uneo neke pomake. Sve u svemu šanse za plej of još uvek nisu izgubljene.

Portland takođe u jako dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. Oni su u sjajnoj seriji od 10 mečeva bez poraza i to ih je dovelo do mesta koje vodi u plej of. Zaista im se igra popravila. Počeli su sezonu jako loše,ali kako vreme odmiče tako se i igra popravlja i na dobrom su putu da ostvare cilj i uđu u plej of. Portland je tim koji ima jako efikasan napad. Njihov napad je treći po efikasnosti na zapadu. Odbrana im i nije toliko loša,sasvim je solidna. Sve u svemu tim koji zaslužuje mesto u plej ofu.

Prognoza: Ovo bi takođe mogao da bude efikasan meč. Duel dva jaka napada bi trebalo da donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.55 – 3:1


03:00h Austin-Kansas City

Ostin u ovo kolo ulazi nakon neuspeha i remija protiv San Hosea u prošlom kolu na domaćem terenu. Tim remijem se nastavilo njihovo mučenje na domaćem terenu gde nikako da pobede. Na gostovanjima su daleko bolji,čak šta više imaju najbolji učinak na strani u ligi. Upravo zbog tog skora se i nalaze drugom mestu zapadne konferencije sa 6 bodova zaostatka za liderom Los Anđelesom. Ostin je jedna sjajna napadačka ekipa. Postigli su ubedljivo najviše golova u ligi do sad,čak 50. Imaju najboljeg strelca lige Driusija koji je prosto nezaustavljiv i na ovom meču će imati sasvim lepu priliku da popravi svoj skor jer im gostuje poslednjeplasirani Kansas Siti.

Jedna košmarna sezona za zaborav što se tiče Kansas Sitija.  Nadali su se navijači plej ofu i boljem učinku,ali od toga nema ništa i biće prezadovoljni ukoliko uspeju da izbegnu poslednje mesto.Zaista im ništa ne polazi za rukom, od napada koji nije preterano efikasan,pa do odbrane koja je katastrofalna. U prethodnom kolu su pobedom protiv Galaksija prekinuli niz od 4 vezana poraza. Upravo je ta pobeda neka slamka spasa koju svi vide,nadajući se da bi ta pobeda mogla da bude prekretnica u ovoj sezoni. Koliko je to realno videće se već na ovom meču gde gostuju veoma tvrdom orahu kakav je Ostin.

Prognoza: Domaćin jeste favorit,ali zbog svoje nepredvidive forme na domaćem terenu,mnogo bolja opcija su golovi. Uzdamo se u Driusija i celokupan napad Ostina da bi mogli da postignu dva ili više golova.

Tip: Domaćin 2+ @ 1.58 – 4:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje