sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je 8 utakmica MLS lige. Mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

01:30h Filafelfija-Kolorado

Filafelfija je trenutno lider Istočne konferencije. Igraju zaista sjajno,pogovo dobro igraju na domaćem terenu gde još uvek nisu izgubili utakmicu. U ovo kolo ulaze nakon ubedljive pobede protiv DC Uniteda. Na tom meču su slavili sa 6-0 i to im je jedna od najubedljivijih pobeda ove sezone, a dobija posebno na težini jer je ostvarena na strani. Filafelfija je jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje lige. Zaista imaju kvalitetan tim kako u napadu tako i u odbrani. Primili su najmanje golova ove sezone. Na 27 utakmica samo 20 primljenih golova što je manje od jednog po meču. Kažem posebno su ubedljivi na domaćem terenu gde su u seriji od 5 vezanih pobeda sa po 2 ili više razlike.

Kolorado u ovo kolo ulazi sa 11tog mesta i sa dva boda manje od mesta koje vodi do plej ofa. U poslednja tri kola su osvojili svega dva boda. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Hjustona. Taj remi je izazvao dosta bure u taboru Kolorada, jer su sva tri boda imali do 90+5 tog minuta kada je Hjuston izjednačio. Nije prvi put da im odbrana poklekne u poslednjim minutima meča i to prosto ne sme da se događa ukoliko žele da izbore mesto koje vodi u plej of. Do kraja regularnog dela imaju većinu utakmica na strani i to može da bude problem jer ne igraju tako dobro van svog stadiona.Imaće i problema sa sastavom jer im pred ovo kolo nedostaje čak 6 igrača.

Prognoza: Filafelfija je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.83 – 6:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje