subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA-noć)

U noći između petka i subote se nastavlja MLS liga sa jednim veoma zanimljivim duelom.

01:30h Toronto-Inter Majami

Još samo dva kola su ostala do završetka ove košmarne sezone za trenera Bredlija i celokupan tim. Nakon toga im predstoji vreme da dođu do rešenja kako da poprave tim i da se sledeće sezone vrate na pobednički kolosek kojo podrazumeva makar plej of. Jasno je gde je njihova najveće boljka. To je odbrana. Primili su nedopustivo mnogo golova. Ukupno 61 primljen pogodak ih postavlja na mesto najgore odbrane u ligi. Sa takvom odbranom nije ni mogao da dođe drugačiji rezultat. Loše su počeli sezonu,mlad tim neuigran doveo je do toga. Svi su čekali famozno leto i dolazak trija Italijana: Insinjea,Bernadeskija i Krišita. Jeste da su oni pokrenuli tim,pogotovo ofanzivni deo,postao je Toronto znatno opasniji i efikasniji,ali odbrana je ostala loša. Džabe vi date 3 komada,ako primite 4. To se njima mnogo puta dešavalo. Jednostavno za bolji rezultat naredne sezone moraće odbrana da se popravi.

Totalno drugačija situacija je kod Majamija. Oni su u seriji od dva vezana trijumfa i to im je donelo poziciju broj 7,koja vodi u plej of,ali sa istim brojem bodova kao i prvi tim ispod crte. Dakle, za opstanak na toj poziciji i ulazak u plej of,drugi od osnivanja kluba,potrebne su im pobede u narednim kolima. Jako dobra sezona za Majami. Pobedom u prošlom kolu su oborili tj postavili novi rekord franšize po broju osvojenih bodova. Upravo ta poslednja pobeda je poprilično podigla samopouzdanje timu jer su na tom meču posle samo 22minuta gubili 2-0,a na kraju su pobedili 3-2 golom u nadoknadi vremena. Bio je to 16ti meč ove sezone gde su oni do bodova dolazili golovima u poslednjih 10 minuta meča. To samo govori o tome koliko tim Fila Nevila ima samopouzdanja,ali i koliko ne odustaju i bore se do poslednjeg minuta.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan duel. Sa jedne strane Toronto sa slabom odbranom i dobrim napadom,ali i sa rasterećenjem jer nema šta da izgubi, a sa druge strane Majami sa imperativom pobede i ofanzivnim stilom igre. Golova bi trebalo da bude na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.65 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje