subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

Veoma bogat program u noći između subote i nedelje što se tiče MLS lige. Na programu je čak 12 utakmica, a mi smo za vas spremili najavu 3 utakmice.

01:30h Montreal-Inter Majami

Posle čak 3 sezone bez plej ofa, ekipa Vilfreda Nensija je na dobrom putu da osigura mesto u završnici. Trenutno se nalaze na trećem mestu istočne konferencije, sa čak 10 bodova više od ekipa koje se nalaze van plej ofa. U jako su dobroj formi. U ovo kolo ulaze sa serijom od 4 meča bez poraza, od maksimalnih 12 bodova, osvojili su čak 10. U prethodnom meču, igranom pre par dana, Nensijeva ekipa je uspela da slavi protiv Kolumbusa i to nakon preokreta u poslednjim minutima meča. Ta pobeda im je dodatno podigla motivaciju i sigurno da sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovo kolo. Montreal je pogotovo jak u ofanzivnom delu. Treća su ekipa na istoku po efikasnosti. Odbrana je takođe dosta dobra. Igraju lep napadački fudbal i sigurno su jedan od favorita za samo završnicu ove sezone.

Majami takođe u ovo kolo ulazi u jako dobroj formi. Oni su u seriji od dva meča bez poraza. Nakon sjajnog meča i remija sa Sinsinatijem 4-4, dobru igru su preneli i na meč sa San Hoseom gde su slavili na gostovanju. Ta pobeda na strani im je donela mesto koje ih trenutno vodi u plej of, što bi bio veliki uspeh. Prethodne sezone su ostali bez tog mesta. Napad Majamija se zaista popravio u poslednje vreme. Iguain je proradio, njega su baš dosta čekali,ali i dočekali. Odbrana je nažalost jako loša. Imaju jednu od najgorih odbrana na Istoku i to je nešto što ih usporava u napredovanju na tabeli.

Prognoza: Montreal je kvalitetnija ekipa i trebalo bi da postignu nekoliko golova, pogotovo zbog loše odbrane Majamija.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55 – 2:2


01:30h Sinsinati-Filadelfija

Sinsinati u ovo kolo ulazi sa serijom od čak 7 mečeva na kojima nisu slavili (6 remija i 1 poraz). I pored tog jako lošeg niza oni se još uvek nalaze u borbi za plej of. Trenutno su na deobi 7mog mesta. Ovu poziciju na tabeli imaju najviše tj isključivo zahvaljujući jako dobrom startu sezone. Sinsinati je najbolji primer ekipe koja ima veoma jak napad i jako lošu odbranu. Postižu golove na svakom meču čak i po više na istoj utakmici,ali nažalost isto toliko i primaju. Otuda toliko nerešenih mečeva u poslednje vreme. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Majamija 4-4, mislim da je taj meč najbolji primer ovoga o čemu pišem. Nedopustivo mnogo golova primaju. Samo je DC United primio više golova od njih. Primaju u proseku preko 2 gola po meču što je zaista loše za tim koji želi da se dokopa plej ofa.

Filadelfija je sa druge strane sasvim drugačija ekipa. Retko kad će te od Filadelfije videti mečeve koji se završavaju 4-4. Pa mogu sa sigurnošću da kažem i gotovo nikad. Pre svega zbog njihove jake odbrane. Oni su tim koji je primio samo 15 golova u dosadašnjih 23 odigranih kola, što je manje od 1 gola po meču. Drastična razlika u odnosu na Sinsinati koji je primio 42 pogotka. Moram reći da je odbrana mnogo bolja na domaćem terenu koji je postao neosvojiva tvrđava. U gostima mnogo češće primaju golove. Napad je sa druge strane itekako efikasan. Najbolji primer toga je meč prethodnog kola gde su ponizili rivala. Na tom meču su postigli čak 6 golova. Nastradao je Hjuston. U ovaj meč ulaze sa serijom od 5 vezanih pobeda i sa gol razlikom 18-2. Prilično impresivna statistika. Sa punim pravom se nalaze na prvom mestu Istočne konferencije i jedni su od glavnih favorita za ulazak u veliko finale, pa zašto ne i osvajanje titule.

Prognoza: Na osnovu forme Filadelfija je svakako favorit na ovom meču. Verujem da mogu da iskoriste slabosti domaćeg tima, pre svega u odbrani i da dođu do nekoliko postignutih golova. Najviše što bi domaćin iz ovog meča mogao da izvuče jeste postignut gol.

Tip: Gost 2+ @ 2.12 – 3:1

GG @ 1.58 – 3:1


03:00h Austin-San Jose 

Ostin u ovo kolo ulazi u jako dobroj formi. Ovo je za njih jedna od najbolji sezona od kada su osnovani. Trenutno su na drugom mestu na Zapadu sa 4 boda manje od prvoplasiranog Los Anđelesa,ali imaju i utakmicu manje. Za tim kojem je cilj bio samo da se dokopa plej ofa,ovo je i više nego odličan rezultat. U ovo kolo ulaze nakon pobede na gostovanju protiv Kansas Sitija. Upravo su gostovanja Ostinova najjača karika ove sezone. Prvi su na tabeli po broju osvojenih bodova na gostovanjima i u seriji su od 6 mečeva bez poraza na strani. Domaći teren je prostor koji bi mogli i moraju da poprave. Morali bi da zaigraju bolje i pred svojim navijačima. Ostin je ubedljivo najefikasnija ekipa na Zapadu. Postigli su 47 golova na 23 meča, što je u proseku preko 2 gola po meču. Glavna zvezda tima je Driusi koji je ove sezone postigao 14 golova. Odbrana im je takođe dosta dobra, primaju samo 1 gol u proseku, što je za standarde MLS lige dobar skor. Generalno jedna veoma kvalitetna, napadački orijentisana ekipa koju je jako lepo gledati.

San Hose sa druge strane igra totalno drugačije ove sezone. Oni se nalaze na pretposlednjem mestu Zapadne konferencije, daleko od bilo kakve šanse za plej of. U ovo kolo ulaze sa serijom do 4 meča bez pobede, od toga su tri poraza. Zaista su u lošoj formi i ovaj meč im ne dolazi u baš najboljem trenutku. San Hose je ekipa koja je na Zapadu primila ubedljivo najviše golova ove sezone. Primili su čak 46 golova na 23 utakmice, što je u proseku 2 po meču. To i nije neki baš neki najsrećniji podatak, pogotov pred gostovanje timu koji je postigao najviše golova.

Prognoza: Ostin je veliki favorit na ovom meču i mogli bi postići nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.42 – 3:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje