petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja MLS liga, a time i naši predlozi za iste.

19h NY City –  New England

Branilac titule Siti je krenuo jako dobro u ovoj novoj sezoni. Pobeđivali su sve redom,ali toj seriji je došao kraj. U ovo kolo ne ulaze u baš nekom predobrom raspoloženju. U seriji su od 5 mečeva na kojima nisu uspeli da slave. Siti je ekipa koja se može opisati vrlo kratko. Jako dobar napad i jako loša odbrana. Upravo je to i glavni razlog zbog čega nisu uspeli da pobede u poslednjih nekoliko kola. Sve dobro šta napad uradi, odbrana uspe da pokvari i ništa od bodova. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Atlante gde su imali prednost i pred sam kraj meča primili gol za 2-2. Jednostavno moraće drastično da poprave odbranu ukoliko žele da odbrane titulu.

Nju Ingland u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovo kolo. Počeli su sezonu jako loše,gubili sve mečeve, ali kako je vreme odmicalo, tako se i njihova forma počela popravljati. Nju Ingland bi mogao da postavi rekord od 11 mečeva bez poraza ukoliko uspeju da ne izgube na ovom meču. Osvajač kupa prethodne sezone igra zaista dobro. Nastavili su tamo gde su stali prethodne sezone, makar kada je reč o regularnom delu sezone. Prethodne sezone su postavili rekord od 73 osvojena boda,ali nisu došli do titule jer ih je upravo današnji rival izbacio u polufinalu Istoka. Eto prilike za revanš jer je ovo njihov prvi duel od tad. Što se tiče ove sezone,oni su dosta slični po stilu igre Sitiju. Dobar napad i loša odbrana.

Prognoza: Što se ovog meča tiče, pobednika je zaista teško prognozirati,ali bi zato mogli videti golove. Mislim da bi najbolja opcija mogla biti golovi na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60 – 4:2


22:30h Sijetl-Portland

Sijetl je počeo sezonu dosta loše. Vezali su seriju loših rezultata i nisu bili u plej of mestu,mada su se držali blizu. Glavni razlog za tako nešto bila je Liga Šampiona gde su igrali sa najjačim sastavom, dok su u ligi igrali sa kombinovanim. Imali su tu mogućnost iz prostog razloga što imaju jako širok sastav. Nakon završetka Lige Šampiona i osvajanja iste, potpuno su se okrenuli domaćem šampionatu i rezultati su došli. Sijetl je zaigrao znatno bolje,počeli su da osvajaju bodove i trenutno se nalaze na mestu koje vodi u plej of. Posebno su jaki na domaćem terenu gde ih je jako teško pobediti. Karakteriše ih jedan dobar napad,ali i još bolja odbrana. Mnogo im je teško da ti gol. Jedna prava takmičarska ekipa koja sigurno pretenduje da dođe do same završnice šampionata.

Posle dugo vremena Portland nema problema sa sastavom. Od početka sezone muku muče sa povredama i to se odrazilo i na njihovu igru. U poslednjih par kola nemaju tih problema i bolji rezultati su tu. Najveća snaga ove ekipe jeste napad. Od početka juna odigrali su 4 utakmice i postigli čak 8 golova,što je 2 u proseku. Ipak,glavni problem im je odbrana. Sve dobro što napad uradi,odbrana to pokvari. Veoma su retki mečevi gde oni ne primaju golove. Imaju isti broj postignutih i datih golova. U ovo kolo ulaze nakon osvojenog boda protiv Nešvila na jednom veoma teškom gostovanju. Ovaj bod su osvojili nakon zaostatka što je veoma retko ove godine. Kada gube,veoma retko osvajaju bodove.

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan zanimljiv meč,gde je domaćin blagi favorit. Mnogo je bolja igra na golove. Zbog slabe odbrane gostiju Sijetl bi mogao da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.73 – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje