petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS -playoff,najava,predlozi za klađenje (ČETVRTAK-noć)

Nastavlja se playoff MLS lige. Došli smo do polufinala. Danas su na programu dva duela.

02:00h Filadelfija-Sinsinati

Filafelfija ovosezonski plej of počinje od polufinala zahvaljujući sjajnom izdanju u regularnom delu šampionata. Oni su regularni deo završili kao prvoplasirani tim na istoku. Odigrali su,pa gotovo,pefektnu sezonu. Imali su najefikasniji napad u ligi,drugu najbolju odbranu,samo je Solt Lejk primio manje golova od njih. Sa pravom su bili prvoplasirani. Pogotovo su bili jaki na domaćem terenu gde su imali gotovo maksimalan učinak. Jedna prava takmičarska ekipa koja nema baš mnogo slabih tački. Pokušaće ove sezone da naprave bolji rezultat nego prethodne sezone kada su izgubili u finalu istoka od Njujork Sitija. Na tom meču su tad imali velikih problema sa izostancima jer im je zbog Covid-19 virusa nedostajalo čak 9 prvotimaca. Sigurno da je taj nesrećan način ispadanja dodatni motiv da ove sezone naprave još veći rezultat. Ako je suditi po formi itekako bi mogli. Moram napomenuti i da su odmorni i sveži jer nisu igrali prvu rudnu,mada to nekad i ne mora da bude prednost.

Bajka Sinsinatija se nastavlja. Uspešno su prebrodili prvu prepreku pobedom na gotovanju u Njujorku. Gubili su na tom meču,ali je njihov napad još jednom došao do izražaja i uspeli su za kratko vreme da daju 2 gola i preokrenu rezultat. Sinsinatijev napad je ove sezone među najefikasnijim,tačnije samo je napad Filafelfije bio efikasniji od njihovog. Ipak,koliko god da im je napad bio dobar,toliko je odbrana bila loša. Oni su ekipa koja je primila najviše golova od svih učesnika plej ofa. Protiv Njujorka ih to nije poremetilo,ali videćemo kako će to ispasti protiv daleko ozbiljnije ekipe. Inače,oni su poslednji meč sa Filadelfijom odigrali na svom terenu i slavili su sa ubedljivih 3-1. Oni su jedna od retkih ekipa koja je Filafelfiji dala 3 komada. Videćemo kako će to izgledati na gostovanju.

Prognoza: Filadelfija jeste favorit,ali ovo je plej of i sve je moguće. Upravo zbog toga je mnogo bolja opcija igra na golove.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.63 – 1:0


04:00h Los Anđeles-Los Anđeles Galaxy

Nakon prošlosezonskog ne ulaska u plej of, u Los Anđelesu su se odlučili da drastično ojačaju tim. Sudeći po rezultatima,uspeli su u tome. Los Anđeles je završio regularan deo kao prvoplasiran tim na zapadu i time nisu igrali uvodni deo plej ofa. Do sada nisu pravili velike rezultate u plej ofu,imajući u vidu da su ispadali u prvoj rundi,ali su ove godine apetiti drastično povećani. Cilj im je osvajanje lige. Za tako nešto moraju prvo preskočiti gradskog rivala u takozvanom El trafico derbiju. Los Anđeles je igrao zaista sjajno,pogotovo kod kuće. Napad im je funkcionisao jako dobro,ali i odbrana. Jedina zamerka na njihovu igru jesu blagi padovi u formi,tj pad u formi pred kraj regularnog dela,mada možda je to i smisleno jer su obezbedili prvo mesto i nisu imali zašto da zapinju. Da li je to tako videćemo već u ovom meču sa gradskim rivalom.

Galaksi nastavlja svoj put u plej ofu nakon pobede u prvoj rundi protiv Nešvila. Odigrali su taj meč zaista jako dobro,čak šta više i iznad nekih očekivanja,pogotovo u odbrani. Odbrana Galaksija je kritična tokom cele setone.Veoma su retki bili mečevi na kojima oni nisu primali golove. U većini slučajeva,sve dobro što uradi napad,odbrana pokvari, a eto protiv dobrog napadačkog tima kakav je Nešvil nisu primili gol. Videćemo kako će se snaći protiv Los Anđelesa koji ima još jači tim. Što se tiče napada Galaksija on je zaista dobar i pre svega raznovrstan. Galaksi ima najviše igrača u ligi koji su se upisivali više od jednom u listu strelaca. Glavne pretnje po gol jesu Ćićarito i naš Dejan Joveljić. Sve u svemu tim koji je veoma nepredvidiv i tim od kojeg može baš sve očekivati.

Prognoza: Los Anđeles jeste favorit,ali je Galaksi već pokazao da zna sa jakim rivalima,tako da su golovi bolja opcija. Mogao bi domaćin na ovom meču da postigne 2 ili više. Generalno bi trebalo da bude dosta golova na meču.

Predlog za klađenje: Domaćin 2+ @ 1.53 – 3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje