petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 15. kolo (nedelja)

MAJNC – AJNTRAHT FRANKFURT

MAJNC se trenutno nalazi na 12. mestu na prvenstvenoj lestvici, ali i u slaboj seriji rezultata, jer su vezali tri poraza (na tim susretima su primili čak 10 golova) u okviru nacionalnog šampionata Nemačke. Stoga, pred pauzu (koja će im nakon nekoliko neuspeha dobro doći) zbog odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru popularne „Petice“ su zasigurno u padu svoje forme koje daju odraz i na ostvarene rezultate u predhodnom periodu. Ove sezone pomalo neočekivano velikim problema imaju na utakmicama pred svojim navijačima – samo jedan trijumf nakon šest odigranih duela, te su trenutno drugi najslabiji domaćin u ligi, gledajući broj osvojenih bodova. Van stroja su – M.Leitsch (defanzivac), S.Mustapha (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – R.Zentner – S.Bell, A.Hack, A.Caci – S.Widmer, A.Stach, D.Kohr, A.Caricol – J.Burkardt, A.Fulgini – K.Onisiwo

AJNTRAHT FRANKFURT se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih poena, ali bi u slučaju nove pobede potencijalno dospeli na čak drugo mesto, te motiva zasigurno imaju ovoga puta. Popularni „Orlovi“ prikazuju izuzetno kvalitetne partije u poslednje vreme (sedam trijumfa na predhodnih osam duela u svim takmičenjima), plasirali su se u nokaut fazu Lige Šampiona, što je svakako ogroman uspeh za njih i veliki podstrek za nastavak sezone. Veoma dobra izdanja njihova demonstriraju u na strani – četri pobede nakon šest odigranih susreta uz u proseku preko dva postignuta gola po meču, te su posle Bajern Minhena, u ovom momentu drugi najefikasniji tim u Bundesligi. Ekipa se nalazi u pozitivnom momentumu, stoga im pripada uloga favorita protiv tima koji se nalazi u padu svoje forme i ima poteškoća na domaćem terenu. Biće oslabljeni neigranjem – Buta (defanzivac), C.Lenz (defanzivac), M.Hasebe (vezista), S.Rode (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – K.Trapp – Tuta, H.Smolcic, O.Ndicka – A.Knauff, D.Sow, K.Jakic, L.Pellegrini – J.Lindstrom, M.Gotze – K.Muani

 

Glavni sudija – R.Schroder

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.75 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Mewa Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje