petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

15h Monca-Salernitana

Dosta promenljivo igra Monca ove godine. Nakon lošeg starta sezone i poraza na sve strane usledila je smena trenera. Na klupu je došao Paladino i preporodio tim. Monca je vezala nekoliko pobeda među kojima je i ona protiv Juventusa,ali se desio opet pad. U poslednjih 5 odigranih kola imaju čak 4 poraza,što je jako loše. Upravo zbog toga se i nalaze u donjem delu tabele tik iznad zone ispadanja. U ovo kolo ulaze nakon poraza u Rimu od Lacija. Dobro su se držali na tom meču, čak su i gol postigli koji je poništen nakon VAR-a. Video se neki napredak u igri i sigurno da to može biti dobar pokazatelj pred ovaj jako bitan meč. Bitan im je iz više razloga. Sigurno da žele trijumfom da završe ovu godinu, a ne žele i da porazom upadnu u još veće probleme i tako unesu nemir u svlačionicu pred ovu pauzu. Monci najviše problema pravi neefikasan napad. Jako teško postižu golove. Istina,popravilo se to od dolaska Paladina,ali mora to još bolje. Bitno im je da igraju ofanzivno i ti golovi će doći. Bitno je da im proradi napad tj da postižu više od jednog gola po meču zbog porozne odbrane. Odbrana im prima dosta golova i zato im je potreban efikasan napad.

Sa druge strane,njihov današnji rival ekipa Salernitane ima priliku da pobedom na ovom meču dođu do gornjeg dela tabele i tako na najbolji mogući način dočekaju 2023. godinu. Salernitana u ovo kolo ulazi nakon poraza od Fiorentine na gostovanju. Odigrali su oni dobru utakmicu,dosta dugo su bili ravnopravan rival,ali je na kraju tim iz Firence slavio golom našeg Luke Jovića. Bilo kako bilo,taj poraz ne umanjuje dobru formu u kojoj se Salernitana nalazi. Oni u poslednja 4 kola imaju 7 osvojenih bodova i nalaze se na sredini tabele,što je za njih zaista jedan sjajan rezultat. Tim Davide Nikole odlikuje jedan jako lep fudbal. Oni igraju napadački,napadaju rivala od prvog minuta. Napad im dobro funkcioniše,ali zbog te ofanzine igre često strada odbrana tj primaju dosta golova i na tome bi morali da porade da ne bi bezveze prosipali bodove kao što je to bilo protiv Kremonezea.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Donati, Caldirola, Izzo; Ciurria, Rovella, Ranocchia, Augusto; Pessina, Pepin; Petagna

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Bronn, Daniliuc, Pirola; Mazzocchi, Maggiore, Bohinen, Coulibaly; Vilhena; Dia, Piatek

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan sjajan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 1.75 – 3:0


18h Milan – Fiorentina

Milan u ovo kolo ulazi nakon kiksa protiv Salernitane na gostovanju. Tim kiksom su dozvolili Napoliju da ode na +8 i napravi veliki korak ka skudetu. Sam je Milan kriv za taj nerešen ishod. Imali su gomilu šansi na meču,ali jednostavno realizacija nije bila na dobrom nivou. Generalno to im je problem tokom cele sezone. Stvaraju oni šanse i sve,ali jednostavno realizacija je jako loša.  Problem protiv Salernitane bio je i sastav,što zbog suspenzija,što zbog Piolijeve odluke da neke igrače odmori,što je bilo pogubno po njih. Nema Milan problema samo u napadu,imaju i sa odbranom, dozvoljavaju protivnicima ponekad previše prostora,umalo im se to nije obilo o glavu protiv Specije. Da je bio neki iole jači protivnik ne bi slavili na tom meču. Moraju popraviti dosta toga ukoliko žele da budu konkurentni za skudeto. Ono što daje nadu navijačima u pozitivan ishod ovog meča jeste domaći teren. Milan igra jako dobro kod kuće. U poslednjih 10 mečeva 9 pobeda i prosek od čak 2.3 golova po meča.

Fiorentina na ovo gostovanje dolazi nakon trijumfa protiv Salernitane na domaćem terenu. Bio je to njihov 5ti vezani trijumf u svim takmičenjima čime su se popeli na 10to mesto. Ipak, ta pozicija nije ono što bi oni želeli tj ono šta je njihov cilj, a to je top 5. Za tako nešto im je potrebna i pobeda protiv nekog jačeg rivala kao što je Milan. Zanimljivo je to da Fiorentina ima dobar skor sa Milanom,ali u utakmicama koje se igraju u prvom delu sezone. Od 11 mečeva samo su na jednom poraženi. Zato su sa druge strane katastrofalni u drugom delu sezone. Što se tiče igre generalno, Fiorentina ima sličan problem kao što je Milan, a to je realizacija. Oni takođe stvaraju veliki broj šansi,ali je realizacija jako mala.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Bennacer; Krunic, Diaz, Leao; Giroud

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Amrabat, Mandragora; Ikone, Bonaventura, Kouame; Jovic

Prognoza: Težak meč za prognozu pobednika,Milan je svakako bliži trijumfu,ali su golovi znatno bolja opcija. Moglo bi ih biti na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 1.90 – 2:1

Možete probati i GG i D2+ @ 2.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje