petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 15. kolo (petak)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – BORUSIJA DORTMUND

BORUSIJA MEHENGLADBAH se trenutno nalazi na sredini prvenstvene lestvice i od samog starta sezone prikazuju veoma promenljive partije – po pet pobeda i poraza uz četiri nerešena ishoda. Pritom u poslednjih pet kola, zabeležili su samo jedan trijumf, dok su pre nekoliko dana pretrpeli poraz na gostovanju kod Bohuma (2:1). Za sada igraju dosta „otvoren“ stil fudbala, odnosno postižu i primaju veliki broj golova, te trenutno imaju gol razliku 24:22. Popularni „Koltovi“ ciljaju na neka od mesta koja „vode“ u Evropu, ali za tako nešto potrebni su im bolji rezultati i kontinuitet u njihovim izdanjima koji za sada izostaju. Godinama unazad jedan su od ponajboljih domaćina u ligi (tako je i ovoga puta), te upravo pred svojom publikom prikazuju dosta kvalitetnije partije. Do ovog kola na svom terenu imaju učinak od – pet pobeda i dva poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 16:8. Izvan sastava su – Y.Sommer (prvi golman), T.Jantschke (defanzivac), K.Itakura (defanzivac), F.Neuhaus (vezista), H.Wolf (vezista), dok je upitan nastup – A.Plea (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)T.Sippel – J.Scally, M.Friedrich, N.Elvedi, R.Bensebaini – C.Kramer, K.Kone – J.Hofmann, L.Stindl, A,Plea? – M.Thuram

BORUSIJA DORTMUND je tokom nedelju doživela poraz na strani protiv Volfzburga (2:0), te odlazi na novo gostovanje sa imperativom da ovoga puta ostvari daleko bolji rezultat. Nakon tog neuspeha, „pali su“ na šestu poziciju na tabeli sa šest poena manje u odnosu na prvoplasirani minhenski Bajern. Jedan su od najefikasniji timova u ligi sa 23 datih golova, ali su sa druge strane primili 17 pogodaka. Ove sezone, „Milioneri“ na gostovanjima prikazuju dosta promenljive partije, te su zabeležili tri trijumfa i četiri poraza. Sada im pripada uloga favorita, a pritom je i tradicija na njihoj strani, jer su svog narednog rivala uspeli da savladaju na čak 14 od poslednjih 16 međusebnih duela. Van stroja su – T.Rothe (defanzivac), T.Meunier (defanzivac), M.Morey (defanzivac), M.Dahoud (vezista), M.Wolf (vezista), S.Haller (napadač), J.Bynoe-Gittens (napadač), dok je neizvestan nastup – M.Reus (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – G.Kobel – N.Sule, M.Hummels, M.Schlotterbeck, R.Guerreiro – J.Bellingham, E.Can – K.Adeyemi, G.Reyna, J.Brandt – Y.Moukoko

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – GG / @1.50 – 4:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje