petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Izraelci opet neefikasni?!

Ekipe Hapoel Afula i Hapoel Ramat Gan sastaće se ovog petka, u terminu od 14 časova, a radi se o utakmici 13. kola izraelske Leumit League.

Hapoel Afula se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji sa ukupno 15 bodova, dok iza sebe ima 4 pobede, 3 remija kao i 5 poraza.

Hapoel Ramat Gan je ostvario isti skor te ima isti broj bodova kao i domaćin, ali zbog nešto lošije gol razlike trenutno zauzima 11. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Hapoel Afula – Hap. Ramat Gan (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta Hapoel Afule i Hapoel Ramat Gana moći ćemo da uočimo jedan vrlo interesantan niz. Naime, na svakoj od prethodnih 11 utakmica broj pogodaka nije prelazio dva, odnosno svaki put je bio dobitan tip “0-2“. Ukoliko mislite da će tako biti i ovog puta navedeni tip možete odigrati po kvoti 1,55, dok se za konačan prekid niza i tip “3+“ nudi kvota 2,25. Koji rezultat vi očekujete?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje