utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 17. kolo (subota)

AUGZBURG – BAJER LEVERKUZEN

AUGZBURG u ovom momentu se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 18 sakupljenih poena. Odnosno imaju sedam bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja, koji je bez dileme njihov glavni cilj. Nisu dobro okončali prvo deo sezone, sa samo jednim osvojenim bodom iz poslednja tri prvenstvena duela. Mogu da budu „opasni“ u fazi napada, ali defanziva im nije na zavidnom nivou, gde u proseku primaju dva gola po meču. Sada im pripada uloga autsajdera, ali na svom terenu nisu nimalo lak protivnik, a pred svojim fanovima su do sada pretrpeli samo jedan jedini poraz. Izvan sastava su – M.Pedersen (defanzivac), R.Oxford (defanzivac), R.Framberger (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)  Dahmen – Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, Gumny –  Rexhbecaj, Dorsch – Jensen, Demirovic, Engels – Tietz

BAJER LEVERKUZEN je odigrao sjajno prvi deo sezone. Liderska pozicija na tabeli i bez ijednog poraza u bilo kojem takmičenju u kojem su igrali, što je zaista neverovatno. Ipak, to samo pokazuju da su igrali na izuzetno visokom nivou u kontinuitetu od samog starta sezone, te svakako imaju pravo da se nadaju da mogu po prvi put u klupskoj istoriji da osvoje pehar namenjen pobedniku Bundeslige, stoga im motiva zasigurno ne nedostaje. Popularni „Farmaceuti“ su podjednako bili kvalitetni defanzivno, nisu primali olako golove, dok su istovremeno bili itekako efikasni sa 43 postignutih pogodaka. Svakako im pripada uloga favorita, ali problema imaju sa izostancima – Arthur (defanzivac), E.Tapsoba (defanzivac), O.Kossounou (defanzivac), Y.Adli (vezista), V.Boniface (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) Hradecky – Stanisic, Tah, Hincapie – Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Schick

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – 2  / @1.55  – 0:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

 

Predlog bez analize

RB LAJPZIG – AJNTRAHT FRANKFURT

 

Glavni sudija – F.Willenborg

Predlog za tipovanje – 1&D2+  / @1.65 – 0:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje