četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (nedelja)

BORUSIJA DORTMUND – HERTA BERLIN

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli, a eventualnom pobedom bodovno bi se poravnali sa minhenskim Bajernom koji je na liderskoj poziciji, stoga sa velikim motivom ulaze u naredni duel. Pritom, popularni „Milioneri“ igraju zaista sjajno od nastavka sezone, jer su u seriji od pet vezanih pobeda u Bundesligi uz prolaz u narednu rundu nacionalnog kupa „DFB Pokal“, dok su trijumfovali i u prvoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona protiv londonskog Čelzija. Ekipa je u odličnom momentumu, igraju sa dosta samopouzdanja, što se i ogleda i kroz ostvarene rezultata. Defanzivno nisu na „zavidnom“ nivou, ali su poprilično efikasni sa u proseku dva postignuta gola po meču. Na svom terenu beleže izuzetno dobre rezultate – sedam trijumfa na devet odigranih duela, na kojima su postigli čak 24 pogodaka. Van stroja su – M.Morey (defanzivac), Y.Moukoko (napadač – 6 gola / 3 asistencije), dok je upitan nastup – M.Wolf (napadač – 1 gol / 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – G.Kobel – J.Ryerson, N.Sule, N.Schlotterbeck, R.Guerreiro – E.Can, J.Bellingham – J.Brandt, M.Reus, K.Adeyemi – S.Haller

HERTA BERLIN je predhodnog vikenda napokon upisala novu prvenstvenu pobedu, jer su predhodno bili u veoma lošoj seriji od četiri poraza u Bundesligi. Trenutno se nalaze na pretposlednje mestu na tabeli i nema dileme da ih očekuje velika „borba“ za očuvanje prvoligaškog statusa. Da li je trijumf u minulom kolu protiv Borusije Mehengladbah najava boljih igara ili samo jedna dobra utakmica, ostaje nam da vidimo, ali generalno „Berlinci“ od samog starta sezone imaju velikih problema. Posebno imaju poteškoća na strani, gde za sada su pretrpeli čak sedam poraza nakon devet odigranih mečeva. Pritom, sada odlaze na gostovanje na kojem su doživeli četiri poraza na predhodnih pet odlazaka (uz jedan remi). Izvan sastava su – R.Jarstein (prvi golman), P.Pekarik (defanzivac), K.Nsona (napadač), S.Jovetic (napadač – 1 gol / 2. asistencije), W.Kanga (napadač – 2 gola), C.Ejuke (napadač – 3 asistencije).

Očekivani sastav (3-5-2) – O.Christensen – F.Uremovic, M.Kempf, M.Dardai – J.Kenny, L.Tousart, T.Cigerci, S.Serdar, M.Plattenhardt – D.Lukebakio, J.Ngankam

 

Glavni sudija – H.Osmers

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.55 – 4:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje