nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 24. kolo (nedelja)

MANČESTER JUNAJTED – LESTER SITI

MANČESTER JUNAJTED je u predhodnom kolu kao gost uspeo da savlada Lids Junajted rezultatom 0:2, a pritom su im i druga dva gola bila poništena nakon intervencija iz VAR sobe. Tokom nedelje odigrali su sjajan meč na gostovanju protiv Barselone (2:2) u okviru nokaut faze Lige Evrope, a revanš je na programu već u četvrtak. Videćemo da li i koliko će se nastupi u Evropi odraziti na njihove igre u nacionalnom šampionatu. Potencijalnom pobedom na ovom duelu stigli bi na samo tri boda zaostatka u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti, ali i na potencijalno velikih +10 u odnosu na petoplasirani Totenhem (u zavisnosti ishoda njihovog nedeljnog duela), što bi svakako bila ogromna „zaliha“ i veliki iskorak ka ispunjenju glavnog cilja – mesto među TOP 4 tima i samim tim plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Popularni „Crveni Đavoli“ usled dosta rotacija u defanzivnoj liniji tima, nisu preterano defanzivno „čvrsti“ na poslednjim utakmicama, ali sa druge strane su itekako „ubojiti“ u fazi napada, a posebno – Markus Rašford koji bez dilema igra u najboljoj formi u svojoj karijeri i gotovo redovno postiže golovo na skoro svakom duelu. Ipak, problem predstavlja i odsustvo dvojice standardnih vezista – Kazemira i Kristijana Eriksena, što se svakako odražava na igru kompletne ekipe. Prema broju osvojenih bodova, trenutno su drugi ponajbolji domaćini u ligi – osam pobeda nakon 11 odigranih utakmica uz gol razliku 21:8. Izvan sastava su – Casemiro (vezista – 2 gola / 3 asistencije), D.van de Beek (vezista), C.Eriksen (vezista – (vezista – 1 gol / 7 asistencija), M.Greenwood (napadač), A.Martial (napadač – 3 gola / 2. asistencije), dok su upitni nastupi – S.McTominay (vezista), Antony (napadač – 3 gola).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Fred, M.Sabitzer – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – W.Weghorst

LESTER SITI je nakon serije dosta slabih rezultata napokon krenuo sa znatno boljim rezultatima, jer su prvo stigli do trijumfa na strani kod Aston Vile (2:4), a zatim na svom terenu veoma ubedljivo savladali Totenhem (4:1). Samim tim, došli su „do daha“, odnosno imaju četiri poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja. U predhodnim sezonama su se „borili“ za plasman u Evropu, ali je sada situacija potpuno drugačija. Popularne „Lisice“ nemaju problema sa realizacijom u fazi napada, ali sa druge strane itekako imaju dosta „propusnu“ defanzivu koja od samog starta prvenstva deluje veoma nesigurno. Na gostovanjima ove sezone imaju skor od – četiri trijumfa, sedam poraza i nijednog remija uz zaista neverovatnu gol razliku 21:25. Nova doza samopouzdanja koju su dobili usled dva spomenuta dosta ubedljiva trijumfa, kao i podatak da su pretrpeli samo jedan poraz na predhodnih šest međusebnih duela protiv narednog protivnika, daje im za pravo da mogu da se nadaju nekom pozitivnom ishodu na „Teatru snova“. Van stroja su – R.Bertrand (defanzivac), J.Justin (defanzivac), J.Evans (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – J.Ward – T.Castagne, H.Souttar, W.Faes, R.Kristiansen – N.Mendy, K.Dewsbury-Hall – Tete, J.Maddison, H.Barnes – K.Iheanacho

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1X&2-5 / @1.60 ili 1+I&1+II / @1.55 – 3:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Old Trafford“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje