utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (subota)

AUGZBURG – RB LAJPCIG 

AUGZBURG u ovo kolo ulazi nakon remija na gostovanju protiv Bohuma (1:1), kada su u sudijskoj nadoknadi iz penala uspeli da poravnaju rezultat i time izbegnu poraz. U ovom momentu imaju sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, a svakako je opstank u elitnom rangu njihov prevashodni zadatak. Uglavnom igraju dosta efikasne utakmice, te imaju gol razliku 29:37. Generalno, bolje partije prikazuju na svom terenu, gde su u mini-seriji od dva poraza, te će sada sasvim izvesno biti dodatno motivisani da ne dožive novi neuspeh pred svojim fanovima. Izvan sastava su – R.Framberger (defanzivac), R.Oxford (defanzivac), D.Beljo (napadač), dok je upitan nastup – P.Biel (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) Dahmen – Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, Iago – Jensen, Jakic, Dorsch, Rexhbecaj – Tietz, Demirovic

RB LAJPCIG je tokom protekle nedelje na svom terenu savladao Union Berlin (2:0) i time prekinuo svoju seriju poraza i utakmica bez trijumfa u Bundesligi. Trijumf koji donosi ovog, mladom timu novu dozu samopouzdanja. Trenutno su izvan TOP 4 zone, te su im u nastavku sezone itekako potrebni kvalitetni rezultati kako bi izborili plasman u Ligu Šampiona, koji je primarni cilji. Defanzivno nisu na zavidnom nivou, ima tu problema, ali su sa druge strane izuzetno efikasni sa 44 datih golova i imaju zaista mnogo napadačkog potencijala. Popularni „Crveni bikovi“ na strani nimalo „ne briljiraju“, te u nastavku prvenstva naprosto to moraju da „poprave“. Sada im pripada uloga favorita na gostovanju na kojem nemaju poraz na poslednjih sedam odlazaka. Nemaju problema sa izostancima.

Očekivani sastav (4-2-2-2) Blaswich – Henrichs, Simakan, Orban, Raum – Seiwald, Schlager – Olmo, Simons – Openda, Sesko

 

Glavni sudija – B.Brand

Predlog za tipovanje – X2&1+I / @1.60 ili 1-3I&3+ / @1.85 – 2:2 (1:1)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

BAJER LEVERKUZEN – BAJERN MINHEN

BAJER LEVERKUZEN igra zaista neverovatnu sezonu. Odigrali su 30 utakmica (gledajući sva takmičenja) i nemaju nijedan jedini poraz! Njihove odlične partije prevashodno se odnose na Bundeslige, gde su trenutno na čelu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na svom narednog protivnika. Popularni „Farmaceuti“ imaju sjajnu priliku da po prvi put u klupskoj istoriji osvoje naslov prvaka Nemačke, te nema dvojbe da su svi u klubu maksimalno motivisani. U nekoliko poslednjih mečeva do pobeda su dolazi na samom kraju, čime pokazuju da imaju pobednički mentalitet. Igraju veoma otvoreno i efikasno, stoga su do ovog kola postigli 52 pogodaka. Naredni duel protiv aktuelnog prvaka je pravi „test“ za njih. Van stroja su – Arthur (defanzivac), O.Kossounou (defanzivac), E.Palacios (vezista), E.Boniface (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapie – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Iglesias

BAJERN MINHEN je u seriji od tri vezana prvenstvena trijumfa, te su svom narednom rivalu „za petama“. I za njih je ovo veoma bitan duel, gde potencijalno mogu da preuzmu sam vrh tabele, ali i da „odu“ na pet bodova zaostatka. Popularni „Bavarci“ ove sezone ne mogu da se pohvale čvrstom defanzivom, ali su najefikasniji tim u ligi sa 59 postignutih golova, a sjajnu sezonu ima novajlija – Hari Kejn sa 24 pogodaka i 5 asistencija. Protiv narednog rivala nemaju pobedu na poslednja dva duela, te je to dodatni motiv, ali im posle dugo, dugo vremena ne pripada uloga favorita, te se pred početak meča daju podjednake šanse. Biće oslabljeni neigranjem – D.Peretz (golman), G.Marusic (defanzivac), B.Sarr (defanzivac), A.Davies (defanzivac), K.Laimer (vezista), K.Coman (napadač), S.Gnabry (napadač), dok je neizvestan nastup – B.Zaragoza (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) Neuer – Mazraoui, Kim, De Ligt, Guerreiro – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane

 

Glavni sudija – F.Zwayer

Predlog za tipovanje – GG3+ / @1.80 ili1-3I&3+ / @1.85 – 3:0 (1:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „BayArena“.

 

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje