subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 24. kolo (nedelja)

AUGZBURG – BORUSIJA DORTMUND

AUGZBURG je u seriji od dva vezana prvenstvena poraza, te se trenutno nalaze u opasnoj zoni sa 22 osvojena poena. Generalno, prikazuju dosta slaba izdanja, jer su ostvarili samo jedan trijumf na poslednjih osam utakmica u Bundesligi. Ne „blistaju“ ni u fazi odbrane ni u napadu, te nema dileme da ih do kraja šampionata očekuje zaista velika borba za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Van stroja su – R.Gumny (defanzivac), F.Winther (defanzivac), T.Strobl (vezista), A.Hahn (vezista), F.Jensen (vezista), A.Zeqiri (napadač), dok su upitni nastupi – A.Maier (vezista), A.Finnbogason (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) – R.Gikiewicz – Iago, R.Oxford, J.Gouweleeuw, R.Framberger – R.Vargas, N.Dorsch, C.Gruezo, L.Gunther – M.Gregoritsch, F.Niederlechner

BORUSIJA DORTMUND je u proteklom kolu naprosto „ponizila“ Borusiju Mehengladbah pred svojom publikom (6:0). Tokom nedelje eliminisani su iz daljeg toka Lige Evrope, te mogu maksimalno da se posvete nastupita u nacionalnom prvenstvu, gde su uoči ovog kola imali šest bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani minhenski Bajern. Imaju svojih problema u fazi defanzive, ali su i drugi najefikasniji tim u ligi sa 63 postignutih pogodaka. Popularni „Milioneri“ sve bolje partije prikazuju i na gostovanjima, gde imaju niz od tri uzastopna trijumfa. Prema najavama, nakon problema sa povredom očekuje se i povratak u sastav najefikasnijeg pojedinca tima – Erlinga Halanda, što bi svakako bio ogroman „plus“ za goste. Izvan sastava su – M.Schmelzer (defanzivac), M.Morey (defanzivac), M.Akanji (defanzivac), D.Zagadou (defanzivac), G.Reyna (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – G.Kobel – E.Can, M.Hummels, M.Pongracic – R.Guerreiro, J.Bellingham, M.Dahoud, T.Hazard – J.Brandt, D.Malen, M.Reus

 

Predlog za tipovanje – G2+ / 1.60 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „WWK Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje