petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 25. kolo (nedelja)

BAJER LEVERKUZEN – BAJERN MINHEN

BAJER LEVERKUZEN je u usponu svoje forme, jer su vezali četiri pobede u nizu, odnosno bez poraza su na poslednja šest duela (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Tokom nedelje obezbedili su plasman u 1/4-finala Lige Evrope, što je svakako veliki podstrek za ekipu u nastavku sezone. Ipak, što se trenutne pozicije u okviru Bundeslige odnosi, tu ne mogu da budu zadovoljni, jer imaju bodovni zaostatak u odnosu na mesta koja naredne sezone vode u neka od evropskih takmičenja. Stoga, do kraja prvenstva potrebni su im dobri rezultati u kontinuitetu, kako bi sustigli timove pri vrhu tabele. Popularni „Farmaceuti“ igraju izuzetno efikasne utakmice, postižu i primaju veliki broj golova, te u proseku na njihovim utakmicama „pada“ 3.41 pogodak po meču. Na svom terenu tokom aktuelne sezone nisu na zavidnom nivou, ali dobra forma u kojoj se nalaze im daje za pravo da mogu da se eventualno nadaju pozitivnom ishodu protiv „vladara“ nemačkog fudbala. Izvan sastava su – A.Lunev (golman), C.Aranguiz (vezista – 1 gol), N.Amiri (vezista – 3 gola / 1. asistencija), dok su upitni nastupi – K.Bellarabi (vezista), P.Schick (napadač – 3 gola / 1. asistencija).

Očekivani sastav (3-4-3) – L.Hradecky – E.Tapsoba, J.Tah, P.Hincapie – J.Frimpong, R.Andrich, E.Palacios, M.Bakker – M.Diaby, S.Azmoun, F.Wirtz

BAJERN MINHEN je nakon trijumfa Borusije Dortmund u subotu, privremeno „pao“ na drugo mesto na prvenstvenoj lestivici, te u naredni duel ulazi sa velikim motivom osvajanja novih bodova, kako bi na reprezentativnu pauzu otišli kao lideri šampionata. I oni se nalaze u dobroj seriji rezultata, jer su vezali četiri trijumfa u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). „Bavarci“ imaju problema u fazi defanzivi ove sezone (u mnulom kolu na svom terenu primili su čak tri gola od Augzburga), nisu na zavidnom nivou, ali su sa druge strane itekako efikasni u napadu sa do sada 71. postignutim pogotkom. Trenutno su i najbolji gostujući tim u ligi, odnosno do ovog kola pretrpeli su samo dva poraza, te ih sasvim izvesno nije nimalo lako savladati. Aktuelnom prvaku i ovoga puta pripada uloga velikog favorita protiv tima kojeg su pobedili na šest od predhodnih sedam međusebnih duela (uz jedan remi). Van stroja su – M.Neuer (prvi golman), L.Hernandez (defanzivac), E.M.Choupo-Moting (napadač – 10 golova / 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – B.Pavard, M.De Liht, D.Upamecano, A.Davies – J.Kimmich, L.Goretzka – L.Sane, J.Musiala, S.Gnabry – S.Mane

 

Glavni sudija – T.Stieler

Predlog za tipovanje – 1+I&3+ / @1.55 – 2:1 (0:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „BayArena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje