nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 26. kolo (subota)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – HERTA BERLIN

BORUSIJA MEHENGLADBAH je u proteklom kolu pretrpela poraz na gostovanju protiv Štutgarta (3:2), iako su na poluvremenu imali prednost na svojoj strani. Popularni „Koltovi“ ove sezone su daleko od svog uobičajenog nivoa, jer trenutno zauzimaju tek 13. mesto na tabeli sa svega četiri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Velikih problema imaju u odbrani, koja gotovo redovno prima golova iz utakmice u utakmicu, ukupno 51 do ovog kola (u proseku preko dva po meču). Ove sezone ni na svom terenu nisu ni približno dominantni kako minulih godina, jer trenutno imaju učinak od – pet pobeda, tri remija i četiri poraza uz gol razliku 21:21. Svakako dosta bitan meč za njih, jer bi u slučaju novog slabog rezultata, mogli bi da dospeju nadomak zone ispadanja, te su bodovi ovoga puta zaista imperativ. Van stroja su – R.Bensebaini (defanzivac), M.Doucoure (defanzivac), J.Hofmann (vezista), L.Stindl (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – Y.Sommer – M.Ginter, M.Friedrich, N.Elvedi – J.Scally, F.Neuhaus, C.Kramer, L.Netz – A.Plea, B.Embolo, M.Thuram

HERTA BERLIN je minulog vikenda na svom terenu doživela ubedljiv poraz od Ajntraht Frankfurta (1:4), što je četvrti vezani neuspeh za njih u Bundesligi. Odnosno, osvojili su samo dva boda u poslednjih osam kola, te se u ovom momentu nalaze u opasnoj zoni. „Berlinci“ ogromnih problema imaju u fazi defanzive, koja je do sada „kapitulirala“ u 58 navrata, druga najslabija odbrana u šampionatu. Veoma slabe partije prikazuju na strani – dva trijumfa, dva nerešena ishoda uz osam poraza i svakako negativnu gol razliku 9:31. Izvan sastava su – R.Jarstein (prvi golman), M.Dardai (defanzivac), K.Nsona (napadač), dok je neizvestan nastup – A.Schwolow (drugi golman).

Očekivani sastav (4-3-3)O.Christensen – P.Pekarik, N.Stark, M.Kempf, M.Mittelstadt – S.Serdar, L.Tousart, O.Darida – M.Richter, D.Selke, M.Maolida

 

Predlog za tipovanje – 1+I&3+ / @1.65 – 2:0 (1:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje