četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela A lige Australije.

9:05h Perth -Sydney

Pert u ovo kolo ulazi nakon serije od 4 meča na kojima nisu ostvarili trijumf. U ta 4 kola su osvojili svega 1 bod. Zbog svega toga su trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli. Situacija je veoma kritična, kola je sve manje i manje do kraja, a plej of je sve dalje. Očajnički im treba pobeda na ovom meču. Istina, igra Perta se popravila u poslednje vreme, pre svega napadački deo tima, stvaraju dosta prilika po utakmici, dosta šuteva ka golu protivnika. Početak sezone je bio baš loš što se efikasnosti ekipe tiče. Sada je to nešto bolje,ali i dalje daleko od onog Perta na koji smo svi navikli. Napad im se ove sezone sve na jedno ime, a to je Bruno Fornaroli. Fornaroli je ove godine postigao 7 golova od 12 golova koliko je Pert dosada postigao. Mislim da to dovoljno govori koliko je on značajan za tim. Dobio je podršku u vidu Ficdžerelda koji je došao u ekipu, baš od njegovog dolaska napad je i počeo da postiže golove. Dobra svar je i oporavak Endi Kija koji će tako moći da pomogne Fornaroliju napred. Odbrana je loš deo tima i to brine. Retki su mečevi gde ne primaju golove, bukvalno šta napad napravi, odbrana uprska. Meč sa Sitijem je najbolji primer za to. Igrali su dobro, dali dva gola, a opet su osvojili samo bod i to “ zahvaljujući “ odbrani.

Ne cvetaju ruže ni kod Sidneja. Ekipa koja nas je navikla godinama unazad da bude u samom vrhu tabele je trenutno na 7mom mestu van plej ofa. U seriji su od 3 vezana poraza, a ukupno su osvojili 2 boda na poslednjih 5 mečeva. U prošlom kolu su pretrpeli poraz od gradskog rivala Vonderersa i to im je dodatno otežalo situaciju. Tokom nedelje su igrali kvalifikacije za Azijsku Ligu Šampiona i tu su odigrali odlično i slavili sa 5-0. Svi se nadaju da je ta pobeda naznaka bolje igre Sidneja. Pobeda im je na ovom meču preko potrebna. Znaju to u Sidneju,ipak su oni jedna od najiskusnijih ekipa. Ekipa čiji ofanzivni deo tima ima prosek godina preko 30. Upravo se od njih i najviše očekuje. Bobo je u tom meču u kvalifikacijama postigao 3 gola i tako istakao kandidaturu za prvu postavu, a osim njega tu je i Kaseres, kao i LeFondre koji se oporavio i biće spreman za ovaj meč. Upravo će njih trojica biti glavna pretnja po gol Perta. Sidnej je čvrsta ekipa, retko kad se od njih vidi neki meč sa 4,5 ili više golova, kada je liga u pitanju. Teško primaju golove, ali ih ove sezone i ne daju tako lako. Uglavnom su to mečevi sa 2-3 gola.

Prognoza: Ne bi trebalo da vidimo nešto previše efikasan meč, očekujem negde između 2-3 gola, ali isto tako mislim da će ih biti na obe strane terena. Tako da je najbolje odigrati ovaj tip:

Tip: GG @ 1.70 – 0:2


9:45h Mekartur-Vonderersi

Mekartur ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u prethodna dva kola pretpeli dva poraza identičnim rezultatom 3-1 od ekipa iz Melburna (Viktorija i Sitija). To je dovelo do pada na tabeli, pa su sada na 5tom mestu. Mekartur je ekipa koja igra ofanzivno, stvara baš veliki broj šansi po utakmici i dosta su efikasni. Ta ofanzivna igra im je i donela dosta bodova. Fantastično su počeli sezonu,ali su vremenom počeli da padaju. Lošiji deo tima je zasigurno odbrana. Odbrana im je druga najgora u ligi. U poslednja tri kola su primili čak 8 golova. U toku cele sezone su primili 25 golova, samo su Džetsi primili više (26). Pobeda na ovom meču im je preko potrebna kako bi se vratili samopouzdanje i kako bi zadržali mesto u plej ofu koji je cilj.

Njihov rival na ovom meču Vonderersi na ovo gostovanje dolaze u mnogo boljem raspoloženju. Vonderersi su u prethodnom kolu slavili u velikom gradskom derbiju protiv Sidneja sa 2-0. Tom pobedom su prekinuli seriju poraza,ali još bitnije, ta pobeda im je zasigurno donela preko potrebno samopouzdanje. Vonderersi su ekipa koja ima zaista kvalitetan napad. Stvaraju oni dosta šansi,ali nemaju dobar procenat iskorišćavanja istih. Upravo je to najveći problem sa kojim se Mark Rudan suočio od samog dolaska u klub. Ako je suditi po poslednja 4 kola gde su na 3 od 4 meča postizali po 2 gola, reklo bi se da je na dobrom putu da reši taj problem. Drugi problem je odbrana, odbrana im zaista ne blista ove godine i tu Rudan još uvek nije uspeo da popravi situaciju. Otežavajuća okolnost je i izostanak prvog golmana Janjetovića koji je povređen na duže vreme.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.75 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje