ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (nedelja)

RB LAJPCIG – HOFENHAJM

RB LAJPCIG je minulog vikenda odigrao zaista fenomenalnu utakmicu, jer su na gostovanju praktično „potopili“ Borusiju Dortmund sa ubedljivih 1:4. Trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, što je ujedno i njihov glavni cilj, odnosno plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Popularni „Crveni bikovi“ se nalaze u usponu svoje forme, jer nemaju poraz na poslednjih deset utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Među najefikasnijim su timovima u ligi, sa u proseku preko dva postignuta golova po meču. Posebno kvalitetne partije prikazuju pred domaćom publikom – devet trijumfa na 14 odigranih utakmica uz svakako pozitivnu gol razliku 35:15. Van stroja su – T.Adams (vezista), A.Haidara (vezista), dok je upitan nastup – Y.Poulsen (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – P. Gulasci – J.Gvardiol, W.Orban, M.Simakan – N.Mukiele, K.Kampl, K.Laimer, M.Halstenberg – E.Forsberg – C.Nkunku, A.Silva

HOFENHAJM je u „padu“ svojih rezultata, jer su osvojili samo jedan poen iz poslednjih tri prvenstvenih susreta. Imaju nameru da sebi obezbede „izlazak“ u Evropu, a u koje tačno takmičenje mogu da se plasiraju, upravo će mnogo toga odlučiti predstojeći meč. Klub iz Zinshajma generalno nema problema sa postizanjem golova, ali sa druge strane odbrana nije na visokom nivou. Na polovini ovosezonskih gostovanja pretrpeli su poraze, a sada im predstoji jedno od najtežih gostovanja u ligi. Pripada im uloga autsajdera, ali svakako ih ne treba otpisivati, jer i oni imaju svojih kvaliteta, ali i motiva da stignu do pozitivnog ishoda. Izvan sastava su – K.Vogt (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), D.Raum (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), K.Akpoguma (defanzivac), M.John (napadač), dok je neizvestan nastup – D.Geiger (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – O.Baumann – S.Posch, H.Nordtveit, C.Richards – P.Kaderabek, D.Samassekou, A.Stiller, J.Bruun Larsen – C.Baumgartner – G.Rutter, A.Kramaric

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.70 ili 1-3I&3+ / @1.80 – 3:0 (3:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 19:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje