sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (nedelja)

MANČESTER SITI – LIVERPUL

MANČESTER SITI u „utakmicu sezone“ ulazi sa liderske pozicije na tabeli sa 73 osvojena poena na svom kontu. Za aktuelnog šampiona predstojeći duel je ubedljivo najteži „ispit“ do završetka šampionata, jer do kraja sezone nemaju preterano „nezgodan“ raspored. Stoga, popularni „Građani“ bi pored eventualne pobede ovoga puta i nerešenih ishodom, ostali u pol-poziciji da odbrane naslov prvaka Premier lige. Defanzivno su najbolji tim u ligi sa svega 18 primljenih golova, dok su sa 70 postignutih pogodaka na drugom mestu što se tiče efikasnosti. Na domaćem terenu tokom sezone imaju učinak od – 11 trijumfa, jednog remija i dva poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 40:10. Van stroja su – B.Mendy (defanzivac), R.Dias (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Ederson – K.Walker, J.Stones, A.Laporte, J.Cancelo – Rodri, B.Silva, K.De Bruyne – P.Foden, G.Jesus, R.Sterling

LIVERPUL pred veliki derbi se nalazi na drugom mestu na prvenstvenoj lestvici sa samo jednim poenom zaostatka u odnosu na svog narednog rivala. „Redsi“ do kraja šampionata imaju dosta teži raspored nego Mančester Siti, te je upravo utakmica u nedelju idealna prilika za njih da pokušaju da preuzmu lidersku poziciju i do kraja sezone da sami odlučuju o svojoj sudbini, iako to apsolutno neće biti nimalo lako, ali naprosto moraju da „odigraju na sva tri boda“. Sa 77 datih golova najučinkovitiji su tim u fazi napada, kao i druga najbolja defanziva u ligi (20). Do sada kao gosti imaju skor od – 10 pobeda, tri nerešena ishoda i dva poraza uz gol razliku 38:13. Gosti nemaju problema sa izostancima.

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, V.Van Dijk, A.Robertson – J.Henderson, Fabinho, T.Alcantara – S.Mane, D.Jota, M.Salah

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1X&GG / @2.15 – 2:2 (2:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Etihad“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje