ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (nedelja)

BAJER LEVERKUZEN – RB LAJPCIG

BAJER LEVERKUZEN se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 44 osvojena poena. Imaju sedam bodova manje u odnosu na TOP 4 zonu, te su svakako i dalje u konkurenciju za plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, što je i njihov glavni cilj. Pritom, nalaze se u zaista sjajnoj formi, jer su u seriji od šest prvenstvenih utakmica bez poraza (od kojih su pet pobede), odnosno nemaju poraz na poslednjih 12 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Obezbedili su plasman u polufinale Lige Evrope, što dodatno ukazuje da se nalaze u zaista sjajnoj formi. Popularni „Farmaceuti“ igraju veoma efikasne duele, te imaju gol razliku 51:41. Dodatnu motivaciju i imperativ ovoga puta imaće, jer igraju protiv direktnog rivala u borbi za TOP 4, te eventualnom pobedom u međusebnom duelu napravili bi veliki „iskorak“ ka samom vrhu tabele. Van stroja su – A.Lunev (golman), P.Schick (napadač – 3 gola / 1. asistencija).

Očekivani sastav (3-4-3) – L.Hradecky – P.Hincapie, J.Tah, E.Tapsoba – J.Frimpong, N.Amiri, R.Andrich, M.Bakker – M.Diaby, A.Hlozek, F.Wirtz

RB LAJPCIG je prekinuo svoju slabu seriju rezultata, otkako su ostvarili trijumf na gostovanju kod berlinske Herte, 1/4-finalu nacionalnog Kupa „DFB Pokal“ savladali Borusiju iz Dortmunda uz trijumf na svom terenu protiv Augzburga. Deluje da su se „probudili“ u pravom momentu, jer je sam kraj sezone i nema prostora za „kikseve“, te je svaki bod od velikog značaja. Upravo oni se nalaze na četvrtom mestu na tabeli (poslednje koje garantuje Ligu Šampiona), stoga su im neophodni dobri rezultati kako bi zadržali trenutnu poziciju, jer je konkurencija dosta velika. „Crveni Bikovi“ tokom aktuelne sezone dosta bolja izdanja prikazuju pred svojom publikom, dok su na gostovanjima dosta slabiji i imaju tek polovičan učinak – pet pobeda, četiri remija i pet poraza u utakmicama koje uglavnom obiluju golovima (gol razlika 22:20). I za RB Lajpcig je ovo itekako bitan duel, da ne dozvole Frajburgu da ih prestigne nakon ovog vikenda i da ujedno sačuvaju bodovnu prednost u odnosu na narednog rivala. Izvan sastava su – P.Gulacsi (prvi golman), D.Raum (defanzivac – 2. asistencije), X.Schlager (vezista – 1 gol / 1. asistencija), Y.Poulsen (napadač – 1 gol / 1. asistencija), dok su upitni nastupi – M.Simakan (defanzivac – 1 gol / 1. asistencija), E.Forsberg (vezista – 6 golova / 3 asistencije).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – J.Blaswich – L.Klostermann, W.Orban, J.Gvardiol – B.Henrichs, K.Kampl, A.Haidara, K.Laimer – D.Szoboszlai, C.Nkunku – T.Werner

 

Glavni sudijaD.Schlager

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.65 – 2:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „BayArena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje