ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (nedelja)

NJUKASL – TOTENHEM

NJUKASL se u ovom momentu nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli što je ujedno i njihov glavni cilj, kako bi izborili plasman u Ligu Šampiona, što bi bio zaista sjajan rezultat. U proteklom kolu pretpreli su dosta neočekivano veoma ubedljiv poraz na strani protiv Aston Vile (3:0), te će sada nastojati da se pred svojom publikom „iskupe“, za spomenuti neuspeh. Popularne „Svrake“ su trenutno najbolji defanzivi tim u ligi sa samo 24 primljenih pogodaka, od kojih samo devet na svom terenu, te je odbrana od samog starta sezone na veoma visokom nivou. Pritom, u tekućem prvenstvu na domaćem terenu prikazuju izuzetno dobre partije – samo jedan poraz uz osam trijumfa i pet nerešenih ishoda. Veoma bitna utakmica za njih protiv direktnog konkurenata u „borbi“ za mesto među TOP 4 tima Premijer lige, a dodatni motiv imaće u činjenici da narednog rivala nisu pobedili na poslednjih pet utakmica pred svojim navijačima, a sada im svakako pripada i uloga favorita. Izvan sastava su – E.Kraft (defanzivac), R.Fraser (vezista), A.Saint-Maximin (napadač – 1 gol / 5 asistencija).

Očekivani sastav (4-3-3) – N.Pope – K.Trippier, F.Schar, S.Botman, D.Burn – S.Longstaff, B.Guimaraes, J.Willock – M.Almiron, C.Wilson, Joelington

TOTENHEM je trenutno na petom mestu na prvenstvenoj lestvici, a u ovo kolo ulaze nakon izuzetno neočekivanog poraza na svom terenu od Bornmuta (2:3). To je zaista veliki „kiks“ za londonsku ekipu koja ima nameru da izbori plasman u Ligu Šampiona. U poslednje vreme imaju velikih problema u fazi odbrane, jer su primili čak 10 pogodaka na predhodnih šest ligaških utakmica. Takođe, bez pobede su na minula četiri gostovanja u Premijer ligi, a primili su velikih 25 golova na 15 odigranih mečeva. Pritom, biće oslabljeni neigranjem nekolicine bitnih pojedinaca – C.Lenglet (defanzivac – 2. asistencije), E.Royal (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), B.Davies (defanzivac), R.Sessegnon (defanzivac – 2 gola), R.Bentancur (vezista – 5 gola / 2. asistencije), Y.Bissouma (vezista), L.Moura (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)H.Lloris – C.Romero, E.Dier, D.Sanchez – P.Porro, P.Hojbjerg, O.Skipp, I.Perisic – Son, D.Kulusevski – H.Kane

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.55 – 6:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „St. James’ Park“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje