utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (petak)

ŠTUTGART – BORUSIJA DORTMUND

ŠTUTGART se u poslednje vreme „izdigao iz sivila“, jer su uspeli da osvoje osam bodova iz minula četiri kola (po dva trijumfa i remija). Tima, podigli su nivo svojih igara i rezultata u pravo vreme, jer je sama završnica sezone u pitanju i prostora za „popravni“ skoro da nema. Ipak, popularne „Švabe“ se u ovom momentu nalaze samo jednu poziciju iznad opasne zone sa svega jednim bodom prednosti u odnosu na timove „ispod crte“, te im do kraja šampionata predstoji velika borba za opstanak. Stoga, neophodan im je nastavak dobre serije rezultata, posebno kada igraju na domaćem terenu. Dosta problema imaju u fazi defanzive, jer su među ekipama sa „najporoznijom“ odbranom u ligi, dok generalno njihove utakmice i donose veliki broj golova – 3.1 pogodak po meču. Sada im goste dolazi jedan od ponajboljih timova u Bundesligi, ali bez obzira na to, imaju imperativ da pokušaju da „izvuku“ pozitivan ishod. Van stroja su – W.Anton (defanzivac), N.Nartey (defanzivac), N.Ahamada (vezista), L.Egloff (vezista), P.Forster (vezista), J.Meyer (vezista), S.Mvumpa (napadač), M.Sankoh (napadač), S.Kalajdzic (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) –  F.Muller – P.Stenzel, K.Mavropanos, H.Ito – B.Sosa, W.Endo, A.Karazor, O.Mangala – T.Tomas, C.Führich – O.Marmoush

BORUSIJA DORTMUND je tokom minulog vikenda pred svojom publikom pretrpela pravi „potop“ u derbiju kola od RB Lajpciga (1:4). Kada se na to doda i remi na strani protiv Kelna (1:1), jasno je da od „borbe“ za šampionsku titulu do samoj kraja prvenstva nema ništa, jer na šest kola pre kraja sezone zaostaju velikih i nedostižnih devet bodova u odnosu na prvoplasirani minhenski Bajern. Sa druge strane, mesto među TOP 4 tima i plasman u Ligu Šampiona su praktično osigurali, te bez prevelikog rezultatskog pritiska dočekuju samu završnicu šampionata. „Milioneri“ su veoma učinkoviti u fazi napada, te sa 68 datih golova su drugi najefikasniji klub u ligi, ali im sa druge strane defanziva nije na zavidnom nivou (42). Izvan sastava su – M.Morey (defanzivac), T.Meunier (defanzivac), F.Passlack (defanzivac), M.Schmelzer (defanzivac), N.Schulz (defanzivac), S.Tigges (napadač), dok je upitan nastup – J.Bellingham (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – G.Kobel – M.Akanji, M.Hummels, E.Can – T.Hazard, A.Witsel, J.Bellingham?, R.Guerreiro – G.Reyna, E.Haaland, M.Reus

 

Predlog za tipovanje – 1+I&3+ / @1.70 (na poslednjih 15 međusebnih duela ova dva tima u nizu, postignuto je minimum tri gola na svakom od tih susreta) – 0:2 (0:1)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Mercedes-Benz Arena“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje