ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (petak)

NJUKASL – VULVERHEMPTON

NJUKASL je nakon serije sjajnih rezultata i veoma bitnih pobeda „upao“ u krizu, jer su pretrpeli tri prvenstvena poraza u nizu. Samim tim, popularne „Svrake“ se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli sa sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu (ali i utakmicu više odigranu u odnosu na Barnli i Everton). „Crno-beli“ do kraja sezone nemaju nimalo jednostavan raspored, te je upravo predstojeći duel od velike važnosti za njih, na kojem će svakako nastojati da prekinu spomenutu seriju poraza i da stignu do novih bodova, koji su im i dalje neophodni u borbi za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. U poslednje vreme značajno su popravili svoje partije na domaćem terenu, na kojem nemaju poraz na predhodnih pet susreta (tri trijumfa i dva remija). Van stroja su – J.Lewis (defanzivac), K.Trippier (defanzivac), I.Hayden (vezista), C.Wilson (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – M.Dubravka – E.Krafth, F.Schar, D.Burn, M.Targett – B.Guimaraes, J.Shelvey, Joelinton – R.Fraser, C.Wood, A.Saint-Maximin

VULVERHEMPTON ili odigra dobru ili lošu utakmicu, odnosno nema sredine, jer na poslednjih 10 utakmica u Premier ligi imaju učinak od po pet pobeda i poraza. „Vukovi“ i dalje imaju priliku da naredne sezone izbore plasman u neka od evropskih takmičenja, ali veliko je pitanje koliko je to realna opcija usled dosta velike i jake konkurencije, a pritom i bodovno zaostaju. I dok ofanzivno nisu prevelika pretnja za gol svojih rivala, sa druge strane veoma su kompaktni u fazi odbrane, te su trenutno među timovima sa najmanjim brojem primljenih golova u ligi. Izvan sastava su – K.Hoever (defanzivac), R.Neves (vezista), R.Jimenez (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – J.Sa – W.Boly, C.Coady, M.Kilman -Jonny, L.Dendoncker, J.Moutinho, F.Marcal – F.Trincao, H.Hwang – F.Silva

 

Glavni sudija – P.Bankes

Predlog za tipovanje – 1X&0-1I / @1.801:0 (0:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „St. James’ Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje