ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (petak)

AUGZBURG – ŠTUTGART

AUGZBURG ima pet bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja, te su pred sam kraj sezone u dosta solidnoj poziciji da ostvare svoj primarni cilj – izboriti opstanak u eliti. Ipak, njihova forma je u ozbiljnom padu, jer su bez trijumfa na poslednjih pet prvenstvenih duela. Ipak, te utakmice su zaista bile itekako efikasne, a na predhodnih šest njihovih utakmica dolazila je igra „GG3+“, stoga i primaju i daju veliki broj golova, te igraju dosta otvoreno. Veći broj bodova osvajaju kao domaćini, te na svom terenu prikazuju i bolje partije, gde su ove sezone umeli da odigraju dosta dobre utakmice. Sada sa motivom prekida slabog niza ulaze u naredni duel. Van stroja su – R.Gikiewicz (golman), R.Oxford (defanzivac), J.Gouweleeuw (defanzivac),  T.Strobl (vezista), N.Dorsch (vezista), A.Hahn (vezista), K.Yeboah (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) – T.Koubek – R.Gumny, M.Bauer, F.Uduokhai, Iago – A.Maier, B.Engels, E.Rexhbecaj, R.Vargas – M.Berisha, E.Demirovic

ŠTUTGART je u predhodnom kolu odigrao zaista sjajnu utakmicu protiv Borusije Dortmund (3:3). Imali su na poluvremenu zaostatak od dva gola, kao i igra ča manje na terenu, ali su uprkos tome uspeli da osvoje dosta vredan bod. Predhodno su savladali na gostovanju Bohum, te sa novom dozom samopouzdanja ulaze u naredni duel. Ipak, moraju da nastave sa serijom dobrih rezultata, jer se trenutno nalaze u opasnoj zoni. Imaju mnogo problema na strani, samo ta jedna spomenuta pobeda protiv Bohuma na 14 odigranih duela, ali su oni „po pravilu“ itekako efikasni, jer imaju gol razliku 16:31. Uprkos tom podatku, usled bolje forme book-makeri im sada daju ulogu favorita. Izvan sastava su – K.Mavropanos (defanzivac), dok je upitan nastup – N.Nartey (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1)F.Bredlow – H.Ito, D.Zagadou, W.Anton – J.Vagnoman, A.Karazor, W.Endo, B.Sosa – Silas, C.Fuhrich – S.Guirassy

 

Glavni sudija – C.Dingert

Predlog za tipovanje – 1+I&2+ / @1.50 ili GG / @1.70 – 1:1 (1:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje