četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (petak)

ARSENAL – SAUTEMPTON

ARSENAL je u predhodna dva kola oba puta bukvalno „ispustio“ dobijene utakmice i protiv Liverpula i protiv Vest Hem Junajteda na strani. Londonski tim je na oba duela ima prednost od dva gola, ali su na kraju osvajali samo po bod iz tih utakmica. Stoga, njihova bodovna prednosti na vrhu tabele sada iznosi samo četiri poena u odnosu na Mančester Siti (koji je odigrao i jedan meč manje). Samim tim, Arsenala bukvalno da nema prostora za novi „kiks“, pogotovo što ih veoma brzo očekuje gostovanje upravo aktuelnom prvaku Premijer lige, u za mnoge već sada „utakmici sezone“. Do tada, sastav Mikaela Artete ima ogroman imperativ da dolazi do pobeda, posebno na svom terenu. Trenutno imaju 12 trijumfa na 15 odigranih duela pred svojom publikom uz čak 42 data gola. Bez dileme sada su ogromni favoriti, a dodatni motiv imaće u činjenici da narednog rivala nisu savladali u prvoj odigranoj utakmici u sezoni, iako su imali vodstvo na poluvremenu. Van stroja su – T.Tomiyasu (defanzivac), W.Saliba (defanzivac), M.Elneny (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – B.White, R.Holding, Gabriel, O.Zinchenko – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

SAUTEMPTON je trenutno na poslednjem mestu na prvenstvenoj lestvici i glavni su kandidati da napuste Premijer ligu. Izuzetno slabo igraju u poslednje vreme, jer su osvojili samo dva poena iz prednodnih šest kola. Problemi postoje na obe strane terena i defanzivo i ofanzivno, a u grupi su timova sa najmanje postignutih golova u ligi. Čak 20 poraza na 31. odigranom duelu do sada i više nego jasno govori kako igraju od samog starta sezone. Umeli su da „iznenade“ favorite na gostovanjima, ali su sada zaista ogromni autsajderi i sve osim njihovog poraza bilo bi ogromno iznenađenje. Izvan sastava su – J.Larios (defanzivac), V.Livramento (defanzivac), M.Salisu (defanzivac), A.Maitland-Niles (vezista), M.Orsic (vezista), C.Adams (napadač).

Očekivani sastav (4-5-1) G.Bazunu – R.Perraud, J.Bednarek, A.Bella-Kotchap, K.Walker-Peters – M.Djenepo, J.Ward-Prowse, R.Lavia, J.Alcaraz, K.Sulemana – P.Onuachu

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1&1+I&1+II / @1.60 ili T1+I&T1 2+ / @1.60 – 3:3 (1:2)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Emirates“.

 

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje